Uke 19 - 2016
by lovaasen.no on May 13th, 2016

​Et raskt blikk fra kontorvinduet og opp i marka, ser jeg at snøen på Blåhatten er snart helt borte. Om ikke lenge kan vi kanskje gå helt tørrskodd på tur i marka?

Mandag var det barnas valg. Valget gikk da rett på rulleskøyter og bulldog. En stor gjeng midt på banen heiv seg i lek og en annen stor gjeng gikk på skøyter. Etter litt balanseøving fikk de teknikken inn og kunne fare lett av gårde. Asfalten rundt banen er kjempefin å gå på!

I år har vi hatt Ruskenaksjonen her oppe på Løvåsen, vi har deltatt hvert år siden 2010 og skal selvfølgelig ikke være noe dårligere i år heller. Ruskenaksjonen er en lansdekkende dugnadsaksjon som settes i gang hvert år i forkant av 17.mai. Selv om det kom en god del RUSKEvær denne uka, har vi greid å gjennomføre alle rutene:)

I år tok 1.klasse ruta fra kraftstasjonen og opp, vi går der hver dag og kunne ikke huske å ha sett så mye søppel. Men da vi startet å lete etter søppel, så vi at det var en god del i grøftene. Vi startet rundt kraftstasjonen og området rundt før vi gikk oppover mot Løvåsen. Noen gikk inn i skogen og andre langs veien. Vi fant tomflasker, hundeposer, godteripapir, plastposer og mye, mye mer. Vi greide å fylle 4 poser med søppel.

2. klasse gjorde en innsats oppe på området. Rundt fotballbanen, rundt huset og i akebakken. De kom tilbake med 2 store søppelsekker og var ganske overrasket over hvor mye søppel de fant. 

3. klasse tok ruta fra skolen og til Løvåsen. Denne ruta er der alltid mye rart å finne. Da de var kommet til gapahuken til frode Aspaker hadde de allerede fylt en søppelsekk. De slo seg ned og tok seg en matbit før de fortsatte på resten av ruta. De storkosa seg med boller og jordbær med utsikt havet.

Fredagen deler vi ut is til ungene som takk for hjelpen og ser oss strålende fornøyd med ruskenaksjonen for denne gang. En kjempeflott innsats fra alle Løvåsenungene, nå kan vi gå sommeren i møte med et fint og ryddig uteområde.

God helg til alle:)

-BloggerLene

 
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)