Uke 18 - 2016
by lovaasen.no on May 6th, 2016

​En fin uke med masse fine høydepunkter. 3 bursdagsfeiringer, uteleker og Olaåsen gård.

Vi startet mandag med bursdagssfeiring. Signe hadde valgt pizza som vi alle kunne kose oss med på verandaen, vi veivet med flagget og sang bursdagssang. Oskar hadde og bursdag denne dagen så da sang vi 2 bursdagssanger denne dagen.

På barnas valg på tirsdagen ble det valgt ansiktsmaling. Det har vi ikke hatt siden karnevalet i februar. Ungene fikk velge hva de ville være og VIPS så hadde vi 1 tiger, 3 rev, 2 katter, 1 hund og flere små søte kaniner. Ungene hopper rett i karakter når de får på seg malingen og har en utrolig morsom lek.
 
Onsdag feiret vi Emrik sin bursdag. Han hadde valgt pannekaker til bursdagsmat. 1. klasse gikk inn og feiret bursdagsgutten. Siden fotballbanen endelig har kommet fram ble det noen runder med bulldog og fotball, noe som har vært svært etterlengtet!!
 
Etter en fridag på torsdag kom ukas høydepunkt. Olaåsen gård!! Vi fikk en buss opp hit som kjørte oss rett til gården der vi ble tatt imot av de som eier og jobber på gården. De tok oss godt imot og kunne fortelle oss hvilke regler som gjaldt for gården og hvordan vi kan være rundt dyrene. Turen startet hos villsauene, må si jeg ble ganske overassket over hvor tamme og oppmerksomhetssyke de var. Hverken redd eller sky var de. Vi fikk litt kraftfor i handa og ble nesten nedrent av sauene:):)

Vi fikk og besøke hestene i stallen. 2 små ponnier med hestevogner. Vi fikk sitte på flere runder rundt i ring, kose og hilse på hestene. Vi fikk og se på under børst og stell. De hadde mange hester vi så på, men ponniene var de søteste syntes mange, selv om de var skikkelig rampete!!

Siste stopp var vaktlene. Vi fikk se små kyllinger som bare var noen dager gamle. Så fikk vi gå inn i buret og hilse på, litt sky og redd men noen nærmet seg sakte og nappet i klærne våre.

I lavvoen kunne vi kose oss med pølse med brød stekt på grillen, før vi lekte ute på gården til det var klart for buss!! Tusen takk til Olaåsen gård for en superfin dag!!

God helg til alle;)

-BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)