Uke 17 - 2016
by lovaasen.no on April 29th, 2016

​Siste apriluke er på hell, i helgen går vi over til mai måned. For en flott forsmak på sommeren det har vært, torsdag hadde vi hele 14 grader! Denne uken var aktivitetsskolen sin siste på Løvåsen. Vi har vært sammen med de i 4 år og det er derfor litt trist, litt rart, men også veldig fint å se store og selvstendige gutter som skal videre i livet. Det var 8 gode klemmer på alle voksne den siste dagen.

Vi startet uken med å se etter vårtegn, vi var alle enig om at hestehov er det aller største vårtegnet. Men også snøsmelting, gåsunger, sol og varme. Siden vi skulle lage et vårbilde denne uken, startet vi dagen før med å samle inn alt vi fant som minnet oss om våren. Steiner, mose, greiner, gjørme(!), gress osv.

Alt vi samlet brukte vi til «prosjekt vårbilde» på tirsdagen. Vi hadde kjøpt 3 store lerret som vi kunne lime alt vi fant på. Nederst limte vi gress og steiner og klæsjet på gjørme. Så malte vi blomster, elver, himmel og sol øverst. For noen skikkelig flotte bilder det ble. 

Fjæraturen på torsdag ble en suksess, sol og blå himmel satte prikken over i’en for turen. Vi gikk direkte fra skolen og på rekke og rad langs veien mot ruggevikfjæra. Fremme i fjæra sprang ungene rett i lek, flere i 1.klasse som ikke har vært der før så det var litt ekstra stas for de. Vi spilte fotball, klatret i trær, fant krabber, kastet flyndre, fant skjell og steiner, lekte i lekestativet og kosa oss kjempemasse!
 
Fredag laga vi bål i vårsola oppe på Løvåsenhaugen. Vi varma fiskekaker på bål og spiste fiskeburger. Skikkelig godt!! Gressflekken på fotballbanen blir bare større og større, veldig flott å leke der. 

God helg til alle, vi ses i mai.

- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)