Uke 16 - 2016
by lovaasen.no on April 22nd, 2016

​ 
Ei fantastisk fin uke med vårsol og varme temperaturer (bortsett fra regn på fredag). Det tyngste vinterhyret er pakket bort og ungene har på seg litt lettere vårklær, noen har til og med etterspurt vannkrig!!! På gåtoget på morgenen ser vi friske gule hestehov langs grøftene. Det er vårtegn over alle vårtegn.

Iver sin bursdag feiret vi på tirsdag, han hadde valgt blekksprutpølse og pasta. Han hoppet oppå bordet mens vi sang bursdagssangen for han. Etterpå gikk 2.klasse inn for å spille kanonball.

Karina og Chris-Joakim tok med seg aktivitetsskolen på avslutning på onsdag. De tok buss til kanebogensenteret og bestilte pizza! De hadde selv valgt hvordan de ville markere avslutningen. Etter mat gikk de opp til sangerhuset og lekte på lekestativene der, helt til det var klart til buss. Strålende fornøyde gutter med en flott avslutting:)

Torsdag feiret vi Viljar sin bursdag. Han hadde valgt blekksprutpølse og pasta til bursdagsfeiring. Før vi spiste hoppet ville han ha den spanske bursdagssangen!!! Vi ropte «Feliz navidad» og sang den engelske heller:) Etter lunsj lekte vi noen runder med sisten på verandaen. En glad og fornøyd bursdagsgutt.

Fredag når vi skulle hente ungene, åpnet himmelen seg fullstendig. Vi tok med oss alle inn og kosa oss med ostesmørbrød med fiskekaker. Etter lunsj spilte vi fotball, lekte med lego og barbie, strikka og spilte kort:)


Ønsker alle ei fin helg og vel møtt til neste uke som er den siste i april.

​-BloggerLene

 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)