Uke 15 - 2016
by lovaasen.no on April 18th, 2016

​ 
Vi var visst ikke helt ferdig med vinteren riktig enda. Litt isvind tidligere i denne uken og midt i uken sto vi opp til et lite lag snø over Harstad. Ungene er glad og fornøyd og lager snøballer og har snøballkrig. Utnytter den siste snøen til det fulle.

Mandag hadde vi kanonball på månedsplanen, en veldig populær aktivitet. Vi var nesten ikke ferdig å spise før de første minte oss på om at det var kanonball i dag. Vi sprang inn i gymsalen for å spille noen runder, etterhvert som vi kom i gang kom det flere og flere som ville være med. Kjempeartig!:)

To gang for året kjører vi en brannøvelse med ungene. Kjempeviktig at ungene vet hva de skal gjøre om det skulle oppstå en brann. Vi samlet oss klassevis og gikk gjennom hvor nødutgangene er, hvor brannslangene er, hva nødnummeret er og hvor vi skal stille opp om vi må ut. Så satte vi i gang brannvarsleren, alle ungene gikk ned og ut ytterdøra, bort til fotballbanen og stilte opp klassevis. Vi voksne øver oss på det vi skal gjøre. Noen går sammen med ungene, en ringer 110 og en går over huset og ser at alle er kommet seg ut. Så snart ungene er stilt opp på rekke er det opptelling. En vellykket øvelse denne gangen og.

Torsdag hadde vi politi og røver. Chris samlet en stor gjeng på fotballbanen som hadde lyst til å være med. Først en gjennomgang av reglene. Det måtte være noen som var politi og noen som var røvere, når røverne var tatt måtte de i fengsel helt til noen kom og redda dem. Kjempeartig lek og ekstra stas når voksne er med og fanger.

​Fredagen var det barnas valg, vi gikk inn for å leke med lego, tegne, fingerhekle og kose oss med pølse med brød.

Ønsker alle ei flott helg:)

- BloggerLene
 

 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)