Uke 14 - 2016
by lovaasen.no on April 8th, 2016

​ 
 
Denne uken har startet med strålende sol og varme. Bortsett fra litt regn og sludd på torsdag, har vi kunnet kose oss i solen hele uken. En sniktitt på yr.no viser at det skal holde seg sånn nogenlunde fint! Vi har tatt imot en ny dame som har startet hos oss. Hun heter Asma og skal være sammen med oss en periode framover, ei flott dame som ungene har tatt godt imot.

Vi startet uken med å feire Viktor sin bursdag, hele 8 år ble han. Til bursdagslunsj ble det kjøttboller og makaroni:) Det ble en svensk bursdagssang og kanonball til aktivitet! En glad og fornøyd bursdagsgutt!:)

Tirsdag var det klart for snøfotball. Vi har mange fotballglade unger her oppe så Karina og Chris fikk med seg en god gjeng på fotballbanen. Ganske perfekt og spille nå siden det er så hardpakka snø å springe på. Det gjorde heller ingenting at det var blå himmel og strålende sol!

Fingerhekling har vært kjempepopulært denne uken, vi har funnet fram garnkassa og hekla i vei. Både guttene og jentene produserte masse fine «skjerf» i forskjellige farger. Når vi var ferdig kunne vi måle og se om den var høyere enn ungene (eller meg). Noe av heklingen bandt vi også sammen så den ble ekstra lang, vi har nemlig et lite prosjekt på lur:)

Snøslush på onsdag var veldig populært. Akkurat nå har vi ganske lite snø og den som ligger er veldig skitten, så Annika heiv seg rundt og knuste is som vi kunne ha i slushen. Masse knust is i en kopp og hell over litt saft, putt oppi et sugerør og plutselig så har man en knallgo slush!!

Mens vi kosa oss oppe på Løvåsen var aktivitetsskolen på en liten utflukt. De var nemlig invitert hjem til Annika for bading i jacuzzien. De gikk straka veien fra skolen og rett til Annika der de etter tur kunne stupe oppi det varme vannet. Heldigriser!!

Benedicte sin bursdag ble feira på torsdag. Hun valgte pizza til bursdagsmat. Litt ruskvær denne dagen så heile SFO gikk inn for å feire. Etter lunsj og bursdagssang sprang hele 1.klasse inn i gymsalen for en runde kanonball, etter hvert kom det flere og flere som ville være med. Tilslutt var det en ganske stor gjeng som spilte. 

Siden fingerhekling har vært så populært denne uken, tok jeg med meg masse strikkepinner på fredag så ungene kunne prøve å få strikke. Vanskelig i starten, men etterhvert sitter det mer naturlig i fingrene. Vi kosa oss med pølse i brød og når klokka viste busstid, sa vi god helg til hverandre og takka for ei fin uke.

Goooood helg:D:D
 
 
 
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)