Uke 13 - 2016
by lovaasen.no on April 1st, 2016

​Etter en kjempefin påske startet vi opp igjen med hverdagen på tirsdag. Vi merket med en gang hvor mye snø som har smeltet i marka og rundt kilkamhuset. Verandaen er snart fri for snø og veiene er på tur til og bli bar. Når sola er oppe blir det godt og varmt oppe på verandaen, ungene tar av seg skoene og springer rundt i bare sokkelesten og vi kjenner at vårfølelsen kommer krypende:)

Siden akebakken er full av sørpe og vann, leker vi på Løvåsenhaugen og fotballbanen denne uken. Masse spennende å finne på nå mange ting dukker opp under snøen. Men vi er nok ikke helt ferdig å leke med snøen enda! Ungene tok ut masse bøtter i forskjellige størrelser og lagde et digert slott på banen. Da den ruvet nesten en meter over bakken fant vi ut at det lignet på Ariel sitt slott i «den lille havfruen».

På onsdag feiret vi Aurora sin bursdag. Hun hadde valgt pølse og pasta til hele SFO. Vi kosa oss med på verandaen og sang bursdagssang for full hals til henne. Etter å ha lekt en stund ute gikk 1 og 2.klasse inn. Noe helt spesielt skjedde da, 1.klassejentene ble på mystisk vis forvandlet til hunder og katter, vi voksne skjønte ingenting når de plutselig mjauet, bjeffet og krøp på golvet. De ble ikke forvandlet tilbake 

På månedsplan på torsdag sto det gymsalaktivitet. Vi ordnet da til 2 aktiviteter som ungene kunne være med på. Ene aktivitete var "stol-leken" og den andre var «korthjørne». De som ville være med på lekene, ble med inn, resten ble igjen ute og lekte.

​Vi avslutter uken med grilling av fiskekaker på bål, nydelig godt. Ungene har tatt bøtter og spader og måkka opp grus fra asfalten og lagt oppi den grønne gruskassen, sånn at vi kan bruke grusen på nytt igjen neste vinter. Etter at det startet å blåse opp litt utendørs, gikk vi inn og hadde dansekonkurranse i gymsalen. 

Ønsker alle ei strålende helg:)

- BloggerLenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)