Uke 11 - 2016
by lovaasen.no on March 18th, 2016

​Da var endelig våren kommet til Kilbotn…..trodde vi! I helga og i starten av uka kom regnet og skylte vekk en god del snø så vi kunne se både gresstuster og bare veier. Ungene speidet etter hestehov og snakket om å ta frem sykler og tråkkabilene. Men så på torsdag våknet vi opp til et hvitt teppe over byen. Masse snø hadde dalet ned, så da setter vi våren på vent mens vi nyter den siste snøen. Egentlig veldig greit med vintervær litt til siden påsken kommer rett rundt hjørnet.

Mandag rigget vi opp til kanonballturnering i gymsalen. Ungene byttet mot å spille klassevis mot hverandre. Veldig spennende og til slutt gikk den store seieren gikk til 2.klasse. Hurraaaaa:)

Vi hadde oss et skikkelig flott skirenn på tirsdag, de som hadde lyst kunne hoppe i skien og bli med på en runde i løypa. De tok på seg startnummer og gikk avgårde med et godt humør. Saftstasjon hadde vi og, skikkelig godt etter en fin tur!
Mens vi var på ski tok Karina med seg aktivitetsskolen til skøytebanen i kanebogen. De hadde nesten hele banen for seg seg og kunne ha både kappløp og ishockey. Kjempemorsomt!

Vi feiret Mathias sin bursdag på torsdag. Da ble det servert pølse med brød til bursdagslunsj. Hele 3 og 4.klasse tok noen runder med en ny morsom kortlek i gymsalen som vi aldri har spilt før. Alltid morsomt å leke nye leker. Etterpå kom de ut i akebakken og lekte videre:)

Vi avsluttet uken med inne-og uteleker. Enda mer snø falt mot slutten av uken og sola var fremme og kjika innimellom. En tullete bussjåfør skapte stemning og latter på tur opp og vi koser oss siste dagen før påskeuka.
En god helg og en super påske ønsker til store og små;)

- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)