Uke 10 - 2016
by lovaasen.no on March 11th, 2016

​Enda ei uke har passert, med masse govær og litt snøfall. Ungene har startet å glede seg til påske og det er et lite snev av vårfølelse i luften.

Vi startet uken med en kjempeartig aktivitet borti akebakken. Nemlig å skyte på blink i fart. Vi satte opp 4 bøtter langs akebakken og ga ungene skumgummiballer, så var det om å ake forbi og kaste oppi bøtta. Litt vanskeligere enn man skulle tro, det er om å justere farten såpass at man fikk inn et godt kast. Etter litt finpussing på teknikken var det flere som traff bøtta og kunne slippe jubelen løs.

På tirsdag kom vi oss ikke lengere enn til stjerneskogen. Der sto matkassa og ventet på oss, etter en lien matbit kunne vi hive oss i lek i stjerneskogen, en pulje med ungen gikk også opp til brøytehaugene. Morsomt å variere litt på lekeplassene.

Matias (Tone sin gutt) kom og var sammen med oss på onsdag. Det var skikkelig populært for han heiv seg rundt og blåste luft i alle traktorslangene våre. Vi har ikke brukt de på en stund så det var utrolig morsomt å ta de fram. Onsdag var kanskje den beste dagen i hele uka, sola skinte så godt at vi måtte på med solbrille og lette litt på jakka. Vi var ute i akebakken fra vi kom opp og helt til vi gikk til buss.

I anledning barnas skidag til helgen har vi ordnet og pyntet litt i akebakken vår. Ungene har malt store bokstaver med «Løvåsen SFO» som vi har er hengt opp i buskene. I tillegg har vi sprayet maling på noen isklepper som vi har lagt litt rundt omkring. Skikkelig fargerikt ble det.  Hvis det er noen hjemme som har tomme Jif-flasker, tar vi gjerne imot:)

Neste uke er siste uka før påske, vi har bl.a skirenn og snøkanonball på planen. 

Ønsker alle ei god helg i goværet:)
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)