Uke 9 - 2016
by lovaasen.no on March 4th, 2016

​Starten av mars har vist seg fra sin flotte side med nydelig solskinn hele uken. Sola er kommen seg ganske høyt opp nå så det er lyst og fint hele SFO-dagen.  Påsken kommer rett rundt hjørnet så vi håper at været holder seg til da:)
 
Mandag var det barnas valg. Noen valgte å gå bort i akebakken og ake eller stå på ski, mens andre var på fotballbanen og oppe på løvåsenhaugen og lekte.
 
 
Tirsdag tok Karina med seg aktivitetsskolen på fotballbanen og tråkka opp en diger labyrint, med blindveier og alt!! Når labyrinten sto klar kunne de hente alle som ville være med på «reven og gåsa». Reglene var ganske enkle, alle gås har 10 sekunder på seg til å spre seg rundt om i labyrinten før reven blir satt løs. Så skal han ta så mange gås som mulig, de som blir tatt kommer tilbake til start.  Tilslutt står det bare 1 gås igjen, som kan være rev i neste runde. Kjempemorsom lek, spesiellt når vi ser at det får en viss "smitteeffekt". Det kom bare flere og flere bort som ville være med på leken:)
 
Vi feiret Mikael sin 9-årsdag på onsdag. Han hadde valgt pasta og kjøttboller som hele hurven fikk smake på. Etter lunsj var det klart for noen runder kanonball for 3.klasse i gymsalen. Når de senere kom ut for å leke litt ute før buss, var de svett i luggen:)
 
På torsdag tok Lene med seg 8 førsteklassejenter på en spontan skitur i løypa. Vi gikk fra kilkamhuset og helt opp mot steinen i storbakken, tok til venstre og fulgte løypa helt rundt til vi kom på baksiden av kilkamhuset igjen. FOR en tur, hele 3 km!! Må si at jeg er imponert over skiteknikken, jeg så både ploging, bøyde knær, skøyting og fiskebent. Men det viktigste av alt – godt humør:)

Fredag kom 1.klasse opp først som vanlig. Etter ei skikkelig aktiv uteuke valgte vi å avslutte uken inne. Vi lekte med lego, tegnet, bygde hytter og .... Når resten av gjengen kom opp kom de inn og var ilamme oss til det var klart for buss og hent.

Ønsker allle ei flott helg og vel møtt til neste uke for nye sprell:)

​- BloggerLene
 
 
                                                                                                                                       


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)