Uke 7 - 2016
by lovaasen.no on February 19th, 2016

Ei super uke oppe på Løvåsen, med masse sprell og hele 2 bursdagsfeiringer!:)

Vi startet mandagen med feiring av Charlotte sin bursdag. Hun hadde valgt pizza til bursdagslunsj. Hele 1.klasse gikk inn for å feire henne med bursdagssang og mange gode klemme. Etter lunsj ville alle leke «morder i mørket».  Ei fin bursdagsfeiring!

Tirsdag sto det aking i akebakken på månedsplanen. Det passet veldig bra da det hadde lagt seg masse puddersnø i marka. Vi bestemte oss for å teste ut storakebakken så vi tok med oss akebrett og akematter og gikk helt opp til den store steinen på toppen. Kjempeartig når man får skikkelig fart, noen kjørte også med vilje utfor løypa for å havne i grøfta, for så å bli begravd i snøen:)

Simon sin bursdag feiret vi på onsdag. Han fikk pannekaker til bursdagslunsj. Vi gikk heile hurven inn for å kose oss med lunsjen. Etter lunsj var det fotballkamp i gymsalen etterfulgt av en lek som gikk ut på å treffe hverandre med skumgummiballer!!  Skikkelig tøft!

Ukens store høydepunkt var på torsdagen da vi tok turen til skøytebanen. Vi hoppet på bussen som gikk direkte mot byen og gikk av på Kanebogen. Oppe med skøytebanen var vi raske med å skifte. De eldste hjalp de yngste med sko og skøyter. Det som var veldig morsomt denne gangen var at det var så mange som aldri hadde gått på skøyter før, etter noen runder rundt banen med litt knall og fall, knekte de balansekoden en etter en. Før vi skulle gjøre oss klar til buss måtte vi samle oss og ta et skikkelig fint gruppebilde, et med vanlige smil og et med
grimaser:)
 
Vi avslutter uken med aking og bålkos, før vi gikk inn for å varme oss litt. Guttene lekte med lego og jentene hørte på Ariana Grande og Justin Bieber over høyttaler! Til slutt kom også guttene opp for å danse til musikken.
​2 og 3.klasse kom opp og litt senere og spiste opp resten av pølsene. De kosa seg ute til det var klart for buss.
 
I neste uke er det vinterferie. Vi ønsker ei fin uke til de som tar fri.
Til de som skal på Løvåsen neste uke, har vi planlagt masse spennende sprell:) Vi gleder oss!

-BloggerLene
 Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)