Uke 5 - 2016
by lovaasen.no on February 5th, 2016

Starten av februar har vist seg fra sin beste side. Det har lavet ned masse snø, temperaturene er fine og solen har vært framme og vist seg. Helt perfekt! Vi nyter det så lenge vi kan!

Mandagen var en dag ungene hadde gledet seg skikkelig til. Karnevalet er hvert år et stort høydepunkt. Lene og Karina møtte opp på skolen som klovn og rødhette for å ta imot ungene. Det ble det mye fliring av. Oppe på Løvåsen kunne ungene skifte til sine kostymer. De kom ut av skifterommet som kanin, banditt, spider-man, snehvit, Elsa, hulken og guy fawkes! Ikke bare hadde de kledd seg ut, de spilte karakteren de var kledd som også! Etter vi hadde spist lunsj i gymsalen, kunne vi danse og herje litt til musikk over høytaler. Vi gleder oss allerede til neste karneval!

Det passet veldig bra at det kom mye snø til tirsdag, da det sto på planen at vi skulle lage snøfigurer og male de. Vi hentet fram alt av spader vi hadde og heiv oss i gang. Etterhvert kom det flere og flere som ville være med. Resultatet ble en stor hest som vi malte i alle regnbuens farger, en mindre hest som ble rosa og en enda mindre snømann. Vi måtte finpusse litt på de mot slutten av uka sånn at de får stå og vise seg frem under helgas skirenn.

Onsdag tok Karina med seg aktivitetsskolen md på tur. De hadde pakket sekken med alskens god mat og hadde med seg hver sin akematte. De gikk på fotene helt opp til gapahuken og akte ned igjen. De kom ned som en fin gjeng snømenn og kunne fortelle om en skikkelig tøff tur!!
Mens aktivitetsskolen var på tur var vi andre nede i akebakken og hadde flaskeløp. Vi fylte brusflasker med vann og maling og lagde baner til de i snøen. Først gikk det litt sent, men etterhvert fikk flaskene ei skikkelig fart. En av ungene kom med et tips om at vi kan lage banene dagen før slik at det fryser på over natten, da blir det is i sporet og flaskene får ei sinnsyk fart. Det må vi teste!

Torsdag var det klart for dans inne i gymsalen. Lene fikk med seg en gjeng danseglade som hadde lyst. Først måtte vi varme opp med Markus og Martinius, Thea sin sang og Michael Jackson. Så hadde vi en skikkelig dansekonkurranse. Alle sammen skulle ut på dansegulvet og danse helt til musikken plutselig stoppet, da var det om å bråstoppe og stå helt i ro. De som rørte på seg etter musikken stoppet måtte ut, helt til vi sto igjen med en vinner. Etter konkurransen avsluttet vi med sangen fra Frost. «LA DET GÅÅÅ, LA DET GÅÅÅÅÅÅÅ» Taket var nær ved å lette så høyt sang vi :):)

Vi avslutter en fin uke med barnas valg på fredagen, Lene tok med seg 1. klasse og gikk opp til hundremeterskogen der vi koste oss med god lunsj på bålet før vi aka ned fra storakebakken.
Resten av gjengen kom opp senere og vi lekte videre før det til slutt var klart for buss og hent.

Ønsker alle ei strålende helg og vel møtt til mandag!

- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)