Uke 4 - 2016
by lovaasen.no on January 29th, 2016

HuuUuuRrRrraAA!!
Endelig er sola kommet til Løvåsen. Vi ser ho når vi har kortdager og er tidlig oppe! På skolen har den og tittet fram. Passer helt utmerket i og med at vi har viet store deler av uken til solbollebaking.

Et skiftende vær denne uken. Alt fra plussgrader og styrtregn, minusgrader og kaldt til puddersnø og fine temperaturer. Til tross for værskifte har vi fått vært masse ute å leka i bakken. Så lenge humøret er på plass, blir det fint uansett vær og vind.

Mandag, tirsdag og onsdag var satt av til solbollebaking. Ungene ble delt inn klassevis og fikk hver sin dag. De satte deigen, rullet ut, delte opp, rullet i handa, hadde krem på toppen, bollene opp på brettet og inn i ovnen. Helt utrolig at ingen boller ble svidd heller *host* Alle gjorde en kjempejobb og det ble til sammen ca 120 boller, (pluss noen som uoffisielt ble brent)

Denne uken har en gjeng i 3.klasse starta et prosjekt med snøhaugen attmed containeren. De har gravd huler og laget tunneller gjennom hele haugen. De går inn på ene siden og kommer ut på toppen, inn igjen og kommer ut på andre siden. Skikkelig tøft når det har fryst litt på over natten så det blir mer stabilt.

Torsdag kom dagen vi alle hadde gleda oss til. Spise-masse-solbolle-og-drikke-kakao-dagen!! Selv om det var overskyet denne dagen, vet vi at sola er oppe og skinner bak skyene:) 

Fredag var det lagt seg et fint lag pudder over marka. Hadde vi vært i desember nå, hadde vi fått julestemning!! Når ungene kom opp ville de rett i akinga i akebakken. Vi tok med oss ved og bålutstyr bortover og lagde bål i bålgruva. Her varmet vi oss lunsj og kosa oss helt til det var tid før buss! Ei veldig fin avslutting på uka:)

Mandag i neste uke skal vi ha karneval på Løvåsen, vi gleder oss til å ta imot klovner, pirater, kattepuser, disney-figurer, hekser, skurker, prinsesser og superhelter. Det er ikke så viktig hvor mye eller lite ungene har kledd seg ut. Vi ønsker å ha en hyggelig dag sammen og at barna skal få utforske sin kreativitet. Vi gleder oss!

God helg:)

- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)