Uke 2 - 2016
by lovaasen.no on January 15th, 2016

​ 
Endelig ble det litt mildere i været igjen og vi kan gå løs på akebakken med akebrett, snowboard og akematter. Det er såpass hardt i bakken at ungene får ei skikkelig fart nedover. Da er det ekstra viktig å passe på at ingen går oppover i bakken når noen renner ned. Heldigvis har vi en god del kjegler som markerer hvor vi kan ake og hvor vi kan gå. Da blir det trygt og fint å oppholde seg der.

Et lite glimt opp på Blåhatten fra kontorvinduet viser at sola lyser på ca. 5 granbusker. Et flott syn og en god start på sol-ukene som kommer. Vi gleder oss!

Både mandag og tirsdag var det flere som hadde lyst til å gå på ski. Ungene hoppet i skiene og gikk seg noen runder rundt myra. En runde er ca. 300 meter. En formidabel innsats av skigjengen, flere gikk oppimot 6-7 runder. De andre bygde snøborg, klatret i grana etter kongler og det ble lagd et stort tog i akebakken med alle akemattene.

Onsdag tok Karina med seg aktivitetsskolen på en liten skitur opp i marka. De pakka sekken med kakao og boller og la på vei. Ganske kaldt på myra da de startet men oppe i skogen ble det mildere. De gikk helt opp til «pensjonistgapahuken» og satte seg litt for å kose seg med boller og kakao før de gikk ned igjen. Det måtte ha vært en frisk nedovertur da det var 8 unger med klare røde kinner som møtte oss på myra. Helt hærlig.

Torsdag var det klart for 2.klasse sin utflukt til Annika. De møtte opp ved busstoppet på skolen og gikk i samlet tropp mot Annikas hus. De spiste og koste seg med god mat før de kunne hoppe i spabadet. Varmt og godt! 

Fredag kom 1.klasse opp først, vi gikk rett i akebakken og aka. Etterhvert kom barnehagen ut å var ilamme oss en stund. Så kunne vi kjenne lukta av varme pitabrød fra kjøkkene så vi sprang inn for å smake. Nydelig godt. 2 og 3. klasse kom opp litt etter oss og kunne spise opp resten av pitabrødene!:)

Ha ei finfin helg og vel møtt til neste uke:)

- BloggerLene
Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)