Uke 1 - 2016
by lovaasen.no on January 8th, 2016

​ 
Da var vi tilbake på plass igjen etter en lang juleferie. Veldig godt å møte alle sammen igjen og få ønske hverandre godt nyttår og få en diger klem. Godt var det også og komme tilbake til rutinene igjen.

Hele denne uken har det vært ganske lave temperaturer ute. Når tempetaturen viser seg helt nede i -22ºC, biter det bra godt i kinnene. Så vi har vært litt kreativ og gjort om uteaktivitetene til inneaktiviteter.

Vi startet mandagen med å samle oss klassevis for å høre hva alle har gjort i juleferien. Ungene fikk en etter en fortelle litt om sin jul og hva de hadde opplevd. De fortalte om hyggelige familiemiddager, julebesøk hos venner, julenissen, hva de har fått i julegave og ikke minst alle rakettene som ble skutt opp på nyttårsaften. Virker som det har vært ei fin jul for ungene.

Tirsdag kom Annika opp med noe spennende som mange av jentene kunne glede seg over. En hel svær kasse med barbiedukker og klær. Så de kunne ta med seg kassen og sette seg for seg selv for å holde på med de.
Tor-Erik har og hatt med seg noe spennende til Løvåsen. 2 store poser med Nerf-utstyr. Blastere med skummgummiskudd, briller og grå vester. Ungene løper rundt hele kilkamhuset etter hverandre så de hyler og ler samtidig. Artig å se ungene leker på tvers av klassetrinn og kjønn.

Onsdag hadde vi balansetrening i gymsalen. Vi har planlagt og gå på ski i neste uke om været tillater det, så da er det fint å øve litt på balanse i forkant. Aktivitetsskolen hjalp til med å sette opp stasjonene og veiledet de rundt. På første stasjonen skulle de holde balansen på 1 ben, hinke litt, for så å bytte ben, denne kunne også varieres med å bøye knærne. På neste stasjon skulle de stompe kråka på en matte, de som fikk det fint til kunne og prøve seg på å stompe kråka baklengs. Det viste seg å være vanskeligere enn man skulle tro. På neste stasjon skulle de legge seg på bakken og prøve å reise seg uten å bruke hendene, her kunne de ligge på magen, ryggen eller i sittende posisjon. Så gikk de videre til spensthopp og skulle prøve å få til så mange hopp som mulig, her var det om å komme seg så langt ned som mulig og hoppe og strekke seg så langt som mulig. På den siste stasjonen skulle de ligge med magen på en ball og balansere med hender og føtter i været. Denne øvelsen var og vanskeligere enn de trodde men de fleste fikk den til. Så nå er vi klar til litt mildere temperaturer i neste uke så vi kan gå masse på ski.

Torsdag lekte vi videre med barbie, nerf, hyttebygging, kortspill, lego og brettspill. Rett før vi skulle gå til buss så vi noe rart ute ved gelenderet. Det så ut som det hadde vært en hare så nært som helt med døra inn til SFO. Det lå spor etter den rundt gelenderet og utfor døra nede. Vi måtte jo så klart se etter den på tur ned til buss, men den hadde nok allerede sprunget til skogs igjen. 

Fredag hadde Annika laga kjøttkaker og pasta som vi kunne kose oss med. Vi henta 1.klasse først og hadde ei fin lunsjtid i sofaen. Etter lunsj spilte vi alle en runde stillekanonball, Karina og guttene mot Lene og jentene.  Kjempeartig, selv om guttene vant! Revansj neste fredag!!!

Vi tar helg og er glad og fornøyd med første skoleuke etter juleferien. 

Ønsker alle ei god helg i kulda og vel møtt til neste ukes mange sprell.


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)