Uke 50 - 2015
by lovaasen.no on December 11th, 2015

​Dagene raser av gårde mot jul. Har vi virkelig kommet til 11 .desember allerede? Det er bare en uke igjen til skoleslutt. Håper alle rekker å nyte førjulstida, det gjør iallefall vi:)

Mandagen måtte vi avlyse turen til hulenissen i ruggevika. Det har regnet mye og var surt og kaldt ute og ikke noe hyggelig. Så da bestemte vi oss for å ta en vanlig dag på Løvåsen i stedet. MEN der tok vi nok ganske så feil. Det bleallikevel en litt så spesiell dag. Da vi kom ut av bussen på kraftstasjonen var det nemlig noen som mente de så kilbotn-nissen inne i skogen. Nysgjerrige unger samla seg med Karina i front, så gikk vi oppover mot Kilkamhuset for å undersøke det nærmere. Vi leita i grøfter og oppi busker, over en bekk og opp en bakke. Men ingen nisse og se!! Vi var nesten på tur til å gi opp da vi plutselig så et lys inne i skogen rett over huset! Spennende!!

Vi undersøkte det nærmere og fant en stor strisekk og et brev som lå ved siden av lyset. Brevet var brent, slitt og vått. Det var ganske vanskelig å lese, men vi kom fram til at det var fra Kilbotn-nissen. Han takka for at vi hadde mata dyrene i skogen og som belønning hadde han noe i sekken til oss. Da vi pakket opp lå det over 50 mandariner oppi!! Både barn og voksne gomla i seg mandariner hele mandagen:D Helt nydelig!

Tirsdag og onsdag var det klart for juleverksted. Vi hadde dandert et langbord med maling, fargebøker, glanspapir, kreppapir, ark og klistremerker. Med litt julemusikk på i bakgrunnen satte ungene seg til bords og startet å produsere. Mange fine kort og gaver ble laget til foreldre, søsken, venner og kjæledyr. Så gøy var det med juleverksted at vi fortsatte med det torsdag og fredag også!

Mens vi satt på Løvåsen og var kreativ, hadde Karina med seg aktivitetsskolen til krafthallen i Medkila for å spille fotball på onsdag. De tok bussen og gikk opp ifra hovedveien i Medkila. Fotballgutta spilte fotball fra de kom og helt til de for. En kjempefornøyd gjeng!

Viljar sin bursdag feiret vi på torsdag. Han hadde valgt pølse med brød til bursdagslunsj. «Hurra for deg» ble sunget så taket nesten letta. Etter lunsj tok Tor-Erik med seg bursdagsgutten og en hel gjeng inn i gymsalen for å spille kanonball. Kjempeartig!

Fredag og ukeslutt. Litt snø har lagt seg på bakken, noe vi setter stor pris på. Regn og holka er ikke noe gøy. Da ungene kom opp var de rask og hentet fram noen akebrett og sprang bort i akebakken. Skikkelig artig, vi gleder oss til det kommer 2 meter puddersnø:D

Ønsker alle ei fin helg og vell møtte til neste uke som er siste skoleuke for i år!

- BloggerLene

 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)