Uke 49 - 2015
by lovaasen.no on December 4th, 2015

 
Det er ei veldig fin tid vi nettopp har gått inn i. Den siste uka har vi pynta med lykter og lysslynger, ungene har malt melkekartonger som vi har hatt lys i, adventsstjerna er oppe og julegardinene er på plass. I tradisjon tro tente vi julegrantreet 1. desember, den står og lyser opp fremfor inngangen vår nede. Vi kjenner at julestemningen kommer snikende innpå oss når vi omringer oss med lys.

Mørketidssfesten på mandag var kjempekoselig, så bra at så mange hadde mulighet til å komme å se på lyktene våre, ta seg en kaffe og slå av en prat. Noen fikk og gleden av å testkjøre akebakken vår. Vi syntes det er deilig at det har kommet litt snø og at vi igjen kan ta i bruk bakken.
 
Vi feiret Axel sin bursdag på tirsdag, han inviterte hele klassen sin inn for å feire. De spiste bursdagslunsj pg kosa seg. Etter lunsj hadde de hjørnefotball i gymsalen, alle ungene var med og da blir det jo en suksess. En glad og fornøyd bursdagsgutt! :)

I skogen i kilbotn har vi i år som tidligere år en skogsnisse. Han går rundt i skogen sammen med ei konemor og passer på skogen og dyrene. Men når det nærmer seg juletider blir han ofte veldig rampete. Han finner på de merkeligste ting å gjøre. En gang hadde han heist opp alle refleksvestene våre i toppen av flaggstanga, en annen gang hadde han omrokkert alle kleskassene våre i garderoben. Så når vi kom opp fra buss og fant en fakkel og ei nisselue, så tenkte vi at han kanskje hadde slått til igjen. Men det var ikke rampestreker denne gang, det var ei nisselue fylt med mat til fuglene som han ville at vi skal henge opp. Veldig snilt av han, vi lurer fælt på hva han finner på neste gang!

Vi hadde satt av 2 hele dager til pepperkakebaking. Onsdag og torsdag gikk ungene inn puljevis for å bake og steke pepperkaker. Det ble stjerner, bjeller, hjerter, damer og menn som alle smaker pepperkake! Kjempegodt!

Fredag var ukas høydepunkt for ungene i 1.klasse. De har gledet seg veldig til denne dagen. Vi skulle nemlig dra hjem til Annika og ha julelunsj og bading i spabadet. Når vi hentet dem nede på skolen var de i kjempehumør og klar for å gå mot ruggevika. Vel fremme ble de store i øyan av det fine julehuset hennes. Juletre med tog rundt, en diger nisse og små figura som lage lyd. Etter en nydelig julelunsj med bordet, kunne alle som ville hoppe opp i spabadet. Der var det varmt og godt og mange bobler. En skikkelig julevask!;)

Hele 1.klasse vil takke Annika så masse for at hun åpnet huset sitt for at vi fikk komme på julebesøk. Noen av ungene skrev til og med et fint kort til ho:)

Ønsker alle har ei fin førjulstid og ønsker dere ei god helg!: )
- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)