Uke 48 - 2015
by lovaasen.no on November 27th, 2015

​Siste uke av november, vi har mange spente barn som går å teller ned til når de kan åpne første luken i adventskalenderen. Det gjør for så vidt vi voksne og:)
Vi må takke for alle syltetøyglass som har kommet inn. Alle som har hatt lyst har fått malt. Morsomt å se alle kreative lyktene som er malt i motiv som ei sol, hjerter, flagg, hus og mønster.

Mandag feiret vi Haakon sin 7-årsdag. Han hadde invitert hele 2.klasse med seg inn for å spise pasta og kjøttboller. Etter lunsj lekte de kniv, gaffel og skjei. Leken går ut på at en gjemmer en kniv, en gaffel og ei skjei innenfor et avtalt område. De må være delvis skjult, slik at man kan se den når man går forbi. Når alt er gjemt kan resten komme inn og lete. Så må man være litt lur, for man skal nemlig ikke si et pip eller avsløre seg med kroppspråk at man har sett noe FØR man har funnet alle 3 tingene. Noe som kan være ei kjempeutfordring å skjule. Har man sett alle kan man rope KNIVGAFFELOGSKJEI, da har vedkommende vunnet rundet og får være den som gjemmer neste runde:) Spennende lek som ungene aldri blir lei av!

Tirsdag og onsdag brukte vi på å male resten av syltetøyglassene , sette de til tørk og til slutt ha ståltråd rund slik at man kan henge de opp. Det var så morsomt å male at vi fortsatte å male på ark når det ble fritt for glass. Maleriene kan lamineres og lages lykter av. Vi gleder oss til å se resultatet.

Tilde sin dag ble feiret på torsdag. Hun hadde valgt woket grønnsaker med chillisaus. Kjempesnadder, mange som likte det! Vi sang bursdagssangen så taket nesten letta og ei glad bursdagsjente kunne senere invitere til kanonball i gymsalen. Ei veldig fin feiring.
 
Etter nydelig pita med taco på fredag tok undertegnede med seg 1.klasse bort til grillbua for å henge opp og teste alle lyktene. Vi klargjørte bålguvene inne og ute og ryddet plassen for kvister og søppel. I tillegg ble hele grillbua kostet. Så nå er alt klart for mørketidsfesten på mandag. Vi gleder oss og håper alle har anledning til å komme. Etter ei skikkelig innsats gikk vi inn og lekte resten av dagen:)

Takk for uka som var og vell møtt til neste, der vi både mørketidsfest, bursdagsfeiring, julelunsj og pepperkakebaking:) God helg til alle!!

- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)