Uke 46 + 47
by lovaasen.no on November 20th, 2015

​November måned har til nå vært fin og mild. Ganske lik fjorårets november. Temperaturene er fine og vi har til og med fått litt etterlengtet snø. Hurra hurra, måtte det vare til over påske!

Forrige ukes blogg uteble pga bloggeren var på ferie. Men her kommer en liten oppsummering av uke 46:

Stjerneskogen fikk seg en etterlengtet oppussing på mandag. Vi tok ned noen gamle ødelagte reflekser, og hengte opp noen nye. Resultatet ble kjempeflott, anbefaler alle å ta seg en tur til fots med lommelyktene for å se på stjernehimmelen.

3. klasse fikk seg en ordentlig fin tur hjem til Karina på tirsdag. Til lunsj varmet de noen rundstykker og hadde masse godt pålegg til, så samlet de seg i sofaen hele gjengen og så på filmen «Annie».
Den var så spennende at når foreldrene hentet ungene før filmen var ferdig, var det "helt krise" :) En flott og velfortjent kosedag!

Vi innviet stjerneskogen vår med eventyrstund på torsdag. Første eventyr som ble fortelt til 1.klasse var om konemor, gamlefar, syv sulte unger og ei pannekake. Noen hadde så klart hørt den før, men fortellingen er så morsom at den kan fortelles om og om igjen. Deretter fulgte et til par oppdiktede eventyr som også falt i god smak.

Ei kort oppsummering av ei veldig innholdsrik uke:)

Tidligere i denne uka kunne Elisabeth fortelle oss at hun dessverre slutter hos oss på Løvåsen. Torsdag var siste dag. Så denne uka har vi lekt masse med henne før hun måtte dra. Det er selvfølgelig trist å miste en god kollega og lekekamerat, men vi ønsker henne lykke til videre!:)

Mandag hadde vi lagt opp til bowling i gymsalen. Enkelt å få til, man trenger bare en ball og tomme brusflasker til kjegler. Tape på gulvet markerer hvor kjeglene skal stå. Så er det bare å stille seg i kø og kaste. Det ble både spare, strike og helbom. Veldig artig uansett hvor mange poeng man får! 

Turen til stangneshallen på onsdag var nok ukas store høydepunkt for mange. For 1.klassingene var det første besøk dit med SFO. Vi hoppet på bussen fra skolen og kjørte nordover. Heldige oss som fikk en så snill bussjåfør, han hadde nemlig tid til å kjøre oss helt ned til hallen, så da fikk vi ekstra tid til å leke der. Men vi måtte aller først ha litt mat i magen, vi spiste noen brødskiver i garderoben før vi sprang inn i hallen og lekte. Fotball, handball, basket, friidrett, dans, turn og innebandy for å nevne noe av aktivitetene. Vi lekte helt til klokken var over 3, da ryddet vi, hoppet i klærne og tuslet oppover mot kanebogen. Vi gleder oss allerede til neste gang!

Torsdag og fredag var skolen stengt og da kjører vi som vanlig fulldag. Heldigvis kom det masse masse snø så vi kunne leke med. Da var det rett i conteineren og finne frem rompeakebrett og kjelker for å teste ut. Vi har vært så heldig å hatt Matias (Tone sin gutt) ilamme oss disse to dagene, og han er skikkelig god til å leke! Han tok med seg en hel gjeng unger og gikk til toppen av storbakken til steinen, for så å ake hele veien ned. Skikkelig kult!

Vi avslutta uka med nydelig lunsj som Annika har laga. Som vanlig på fredager er det fiskesprell og Annika tilberedte ovnsbakt torsk med potet og grønnsaker! Alle ungene likte det, ikke så rart da det var helt nydelig godt! 

Ønsker alle ei fin helg og vel møtt til neste uke:)

- BloggerLenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)