Uke 44 - 2015
by lovaasen.no on October 30th, 2015

​Siste uke av oktober er på hell, den har rast avgårde i full fart. Flere av ungene har begynt å snakke  om advent og jul, det kom til og med en liten julesang forbi øret mitt tidligere i uka!!!
Siden vi stilte klokka forrige helg blir det fortere mørkt her oppe på Løvåsen. Vi merker at vi glir inn i en mørketid. Heldigvis er november en måned der vi har mye fokus på lys, lykter og refleks. Vi gleder oss til tiden vi går inn i.

Mandag feiret vi Eirik Tobias sin bursdag med hamburger med salat, agurk, tomat, paprika, purreløk og sprøstekt løk til tilbehør. Mange som liker en eller flere av grønnsakene. Noen prøver også noe for første gang. Skikkelig tøft! Bursdagsgutten og hele klassen spilte kanonball i gymsalen etter lunsj. Hipp Hurra for bursdagsgutten!

Tirsdag kom det alle har ventet på en stund. Et fint teppe av snø hadde lagt seg over hele kilbotnmarka. Etter litt lunsj heiv alle seg rundt i kramsnøen og laget snømenn, snøengler, snøballer og snøhester. Dette var dessverre den eneste snødagen vi fikk denne uken, en fin liten smakebit på hva vi har bestilt og som forhåpentligvis kommer om ikke så altfor lenge.

Vi inviterte til Løvåsen-kino på onsdag. Filmen Spirit ble vist på storskjerm med høyttalere. Den handler om en hest som blir tatt til fange av cowboyer og må komme seg hjem til flokken sin. Filmen starter litt trist men heldigvis ender veldig fint. En flott kinodag!

På torsdag hadde vi noen ekte indianere her oppe, vi hadde nemlig ansiktsmaling på planen. Noen ville ha skummel krigsmaling i ansiktet og andre ville være ei pusekatt. Med en gang ungene fikk ansiktsmaling gikk de inn i karakter som bl.a ridder, tiger, ekorn, kanin, flaggermus og fotballspiller! 

Fredag og ukeslutt! Annika har svingt seg på kjøkkenet og forberedt til fiskesprell. Hun satt fram fisk, brokkoli, paprika, løk, agurk, mais m.m. slik at ungene kunne plukke det de likte og legge det oppå aluminiumsfolien. Kjempegodt med chillisaus eller soyasaus på toppen.
Etter nydelig lunsj lekte vi videre ute. Det hadde lagt seg et teppe av frost på fotballbanen så det gikk ann å lage "tråkkahus" og figurer. 
Klokken 15 gikk vi inn for å varme oss. Da ble det litt fotball, brettspill, lego og ansiktsmaling til noen av de som var borte i går. 

Ønsker alle ei fin helg og vell møtt på mandag da vi har gått inn i november!

​-BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)