Uke 42 - 2015
by lovaasen.no on October 16th, 2015

​Ei skikkelig indianeruke har det vært oppe på Løvåsen indianerleir denne uken.
Mandag feiret vi Selina sin bursdag med blekksprutpølse og nudler. Hun fikk hoppe opp på bordet og ta imot en heidundrende bursdagssang. Etter lunsj samlet Annika en liten gjeng som ville leke solsisten på fotballbanen. Hipp hurra for bursdagsjenta.

VI har hatt flere bursdager denne uken. Tirssdag feiret vi Erik sin dag med pizza. Vi sang bursdagssangen til han når han sto oppe på bordet med ei flott Manchester United drakt og en ny fin fotball. Aktiviteten etter lunsj ble da selvfølgelig fotballkamp. Kjempeartig!!

I uken som har gått har ungene vært oppe i skogen og hentet seg emner til å lage pil og bue. De har spikket de rein for greiner og bark og fått navn skrevet på. Så har de fått festet tråd på buen og til slutt testet den med en egen liten pil. Så nå er det noen ekte indianere som herjer her oppe. 

Noe skikkelig spesiellt skjedde her oppe tidligere i uken. Tor-Erik og noen unger sitter oppe på benkene og spikker på buene da de plutselig hører et høyt dunk i barnehagen. De kjiker oppe og ser en ugle ligger oppe på det lille taket nedenfor kontorvinduet til Tone. Vår første tanke var at den kanskje ikke kom til å klare seg. Men etter en liten stund kunne ugla sette seg opp og komme til seg selv igjen. Ho så ganske forvirret ut og satt lenge og bare så på alle ungene som var samlet rundt gjerdet. Så plutselig fløy ho av gårde mot skogen igjen. Vi fikk tatt noen litt uklare bilder med telefonene, så nå håper vi at noen med et skarpt blikk klarer å se hvilken type ugle det er. Ho var ca. 30 cm høy og med et ganske stort vingespenn. Kom igjen hobbybiologer!!


Mot slutten av uken kom det et skikkelig regnvær. Himmelen åpnet seg fullstendig opp. Vi tåler en god del regn, men siden det var så lenge siden vi har vært inne tok vi turen inn. Nede lekte ungene med fotballspill, lego, fargelegging og puslespill. Oppe i gymsalen hadde vi "hauk og due", «kviskreleken» og helt til slutt lekte vi «morder i mørket». Vi tøyde tida til det maksimale for å få lekt mest mulig før busstid!

Fredagen regnet det om mulig enda mer enn på torsdag. Båldagen vår måtte vi bare hoppe over, men den ble erstattet med noe skikkelig kult som vi aldri har hatt på Løvåsen før. Nemlig Annikas egenkomponerte fisketaco. NYYYDELIG GODT!:)

God helg til alle indianerunger og foreldre:)

BloggerLene
 
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)