Uke 40 - 2015
by lovaasen.no on October 2nd, 2015

​Starten på oktober (snart jul) har vist seg å være ganske så vindfull. Selv om stormen har herjet og regnet har falt, har vi funnet på MASSE artig sprell på Løvåsen denne uken!

Tirsdag var det meldt storm, men været var ikke fullt så voldsomt på fotballbanen som den var nede på skolen, det var heller ikke mye regn. Så vi startet ute med drageflyging. Det sto egentlig taubane på månedsplan, men vi måtte jo selvfølgelig utnytte været og lagde oss noen drager. En diger presenning og mange søppelsekker som vi festa med tau og la på sprang. Så sterk var vinden at vi nesten for over ende. Rundt klokken 15 blåste det skikkelig opp samtidig som det kom et voldsomt regn, så da trakk vi oss inn for å tørke oss.

Onsdag var det klart for besøk til politistasjon for hele 2.klasse. Annika og Tor-Erik tok de med seg og hoppet på bussen mot byen. Det regnet litt i byen men med riktige klær gjorde ikke det så mye. De spiste lunsj i ventehallen med bussterminalen før de gikk oppover til stasjonen.
Kjempekult å få komme på besøk. Gisle tok imot alle sammen og viste de rundt. De fikk prøve politibilen med full sirene, spraye pepperspray (med vann), ta fingeravtrykk, prøve handjern og ta en kjik på glattcella. I tillegg til alt de fikk se og prøve, fikk de med seg masse refleks med seg hjem. Tusen takk til Gisle for en skikkelig tøff dag på politistasjonen.

Første høstferiedag var på torsdag og på planen sto det fjelltur. Vi tok fram sekken og pakket mat, kakao, sitteunderlag og litt turgodt. Vi bestemte oss for å besøke Oklaheia som er en av årets ti-på-topp. Den ligger på 348 høydemeter og er en lett og fin tur. Heldigvis hadde alle ungene hyrt seg godt, regnet kom rett etter vi hadde startet å gå. Selv om det høljet ned, la det ikke en demper på humøret! Alle ungene kom seg opp på Oklaheia og vi kunne nyte en god lunsj der oppe litt i ly for vinden. En veldig fin tur:)

Fredag og siste dag av høstferien. Annika hadde planlagt noe skikkelig godt på menyen i dag. Vi handlet inn brokkoli, blomkål, cherrytomater, vårløk, paprika, poteter, gulrok, torsk og laks. Så ordnet hun klart på kjøkkenet med hver sitt skjærebrett og hver sin kniv. Ved siden av brettet lå det folie klart. Først måtte vi ha smør på, deretter kunne vi hakke opp det vi ønsket og legge det oppi. Fisken hakket vi opp i terninger og la oppå grønnsakene. Så avsluttet vi med litt chillisaus og olje. Inn i ovnen i ca en halvtime. FYTTI SÅ GODT DET BLE! Selv de mest «fiskeskeptiske» smakte på det. Kjempegodt!:)
Resten av fredagen besto av kanonball i gymsalen, spåkopp-laging, lego og sjakk. En fin avslutning på ferien.

Ønsker alle ei fin helg!

-BloggerLene
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)