Uke 38 - 2015
by lovaasen.no on September 18th, 2015

​Enda ei uke med knallvær her oppe på Løvåsen, høsten har vist seg fra sin beste side til nå med høye temperaturer og solskinn. Ungene har etterspurt bading og vannkrig men selv om det er varmt har september med seg en liten snikvind, så vannlek må vi nok avvente med til sommeren:)

Mandagen startet vi med og feire Tora sin 8-årsdag. Hun hadde valgt blekksprutpølse og nudler til lunsj. Hele SFO stemte i med bursdagssang, mange klemmer ble det og. En fin dag for bursdagsjenta!

Tirsdagen feiret vi Odin sin bursdag med pizza til lunsj. Vi kosa oss med det på verandaen. Etter lunsj var det hyttelek i murhuset ved banen. De har bygget med påler og hevet pledd over så det er blitt skikkelig koselig. I tillegg har 2. klasse laget et lite krypinn i marihøneskogen vår med slengdessa. De har funnet hemmelige innganger og ganger inni der, her er det adgang forbudt for voksne!! Men de klarer ikke og holde unna nysgjerrige 1.klassejenter som sniker på de:) 

På onsdag hadde aktivitetsskolen planlagt noe helt spesielt til oss. Nemlig en friidrettsløype på den gamle banen. De hadde gjort klart til lengdehopp, spydkast, kulestøt og løp. Klassene fikk prøve hver sin tur. Aktivitetsskolegutta var veldig flink med å samle de og forklare hva man skulle gjøre på de forskjellige øvelsene. Vi andre var storfornøyd, det var til og med de som prøvde flere ganger for å se om de kunne knuse sin egen rekord!

Etter friidretten hadde vi en liten overraskelse til 1.klasse. De har nemlig vært supergode til å stille opp til buss både på skolen og på Løvåsen. Dermed ble de lovet en liten premie. Premien var en minidiplom og en liten leke de fikk velge seg. Vel fortjent!

Torsdagen var det barnas valg på agendaen. Hele 1.klasse samlet seg på midten av banen for å spille noen runder med bulldog, artig å se hele gjengen som spiller i lag. Vi hadde også fotballspilling, gocartkjøring, sykling og hyttebygging. 

Fredag kom det noen dråper fra himmelen på formiddagen men sol og fint til ungene kom opp. Vi fikk lage bål og vi kosa oss rundt bålet med pølser. Etter lunsj var det lek på fotballbanen før vi tilslutt tok helg.

Ønsker alle ei god helg i finværet:)

​- BloggerLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)