Uke 36 - 2015
by lovaasen.no on September 4th, 2015

​ 
Da var vi kommen inn i en ny måned, den første av 3 høstmåneder. Vi kjenner at det er litt kaldere på gåtoget om morgenen. Selv om sola kjiker frem, kan det være litt kaldt i lufta. Fint å se at så mange har på seg lue og hals:) 

Mandag måtte vi si ha det til ei 2.klassejente som skulle slutte, og hilse på ei ny ei som skulle starte. Vi har noen kjempeflinke 2.klassinger som sørget for at både siste dag og første dag ble veldig fin for begge to. Alltid litt vemodig når noen skal slutte, men vi voksne fikk oss noen gode knuseklemmer før hun dro så det hjalp litt på:) Vi gleder oss til å bli skikkelig kjent med ei flott jente som har startet!

Vi feiret Emil sin bursdag på tirsdag. Han hadde valgt pasta og kjøttboller til bursdagslunsj. Vi sang bursdagssang til han hele gjengen og kosa oss med lunsjen han hadde valgt. Etterpå fikk vi samlet en god gjeng for å spille kanonball og bulldog på fotballbanen. KJempeartig bursdagsfeiring.

Onsdag hadde 1.klasse turdag på skolen og var tidlig ferdig. Vi bestemte oss for å gå inn en liten tur for å spise og leke. Det var selvfølgelig kanonball som sto øverst på ønskelisten. Nå begynner alle og virkelig forstå reglene og planlegger litt taktikk i forkant. Kanonball er en kjempeflott aktivitet der vi får god øving på samarbeid, teknikk og det som vi kaller «tap og vinn med samme sinn», ikke minst er det jo så artig!

Gjennom hele uken har Karina og 3.klasse hatt topp hemmelige møter. Vi andre er utrolig nysgjerrig på hva de snakker om, vi tror det har noe med overnattingen å gjøre men vi vet ikke helt sikkert. Veldig spennende, det er flere i 1 og 2.klasse som sier de gleder seg til det er deres tur.

Selve overnattingen gikk over all forventning. Mange hadde nok litt noen turbo-sommerfugler i magen før de kom opp. Artig å se barn som klarer å gjennomføre noe de har bestemt seg for å klare. Ungene elsket både luftgeværskytingen og 4-hjulkjøringen, de kunne sikkert ha holdt på hele natta om de kunne!

Etter aktivitetene kunne vi samle oss rundt bålet og kose oss med hamburger og pølser. Godt å roe ned litt før kvelden! Når alle var mett kunne vi gå inn å pusse tennene før vi gikk i posene. Klokka 2100 var alle småtroll sovnet. ZzZzZzZzZz:)
Morgenen etter måtte vi pakke sakene, spise frokost og gjøre oss klar til skolen.
Tusen takk til 3.klasse for en superfin overnatting, kan tenke meg de har litt å fortelle når de kommer hjem! 

Fredag da vi var samlet rundt bålet fikk vi oss en skikkelig overraskelse. Opp bakken kom ei dame fra Statens vegvesen med en stor eske. Spente unger samla seg rundt ho for å se hva hun hadde oppi. Hun fortalte at hun hadde hørt rykter om at vi var så flinke til å gå på tur i marka så hun hadde lyst til å gi oss en gave, så åpnet hun eska og tok fram hele 80 stk sitteunderlag!! Så når vi går på tur og det er kaldt eller vått i bakken så har vi underlag så vi klarer oss! Hurrahurra!
Tusen takk til Merethe på statens vegvesen for de kule sitteunderlagene

Ønsker alle ei god helg også ses vi på mandag:)

- BloggerLene:)


 
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)