Uke 35 - 2015
by lovaasen.no on August 28th, 2015

Det går mot slutten av august, men heldigvis rakk vi å få litt solskinn før vi går mot høst, kanskje vi er heldige og får en varm september også. Vi har i alle fall en fin tid i vente.

Mandagen startet vi opp med Sander sin 7-årsdag. Han hadde valgt pizza til lunsj, som smakte knallgodt!! Så samlet vi en stor gjeng for å spille kanonball på fotballbanen.

Siden vi har planlagt å drikke smoothie på torsdag tenkte vi at vi måtte ut i skogen å se om vi fant noe bær. Vi vet at det kan florere av både blåbær og markjordbær, tidligere år har vi funnet blåbær bare få meter utfor banen. Så vi var med godt mot da jeg tok med meg en liten gjeng på bærtur et lite stykke inn i skogen. Vi oppdaget fort at det var mye mindre enn det har brukt og vært, men en liten pose ble det. Blir kjempegodt å ha i smoothien.

Denne uken startet aktivitetsskolen opp for fullt. Aktivitetsskolen er et tilbud til Løvåsenungene som starter i 4.klasse. I år er det 8 gutter som skal være sammen med oss tirsdag, onsdag og torsdag. De er de eldste i ungeflokken og har en naturlig oppgave i å hjelpe de minste. De bærer sekker, knyter sko og passer på, i neste uke skal de i tillegg få gjennomføre en aktivitet for dem. Utrolig flinke unger!

Iben sin bursdag feiret vi på onsdag. Hun hadde valgt pizza som 1.klasse fikk kose seg med. Vi gikk inn og samlet oss rundt langbordet for bursdagssang og bursdagslunsj. Etter mat tok vi noen runder med kanonball i gymsalen. Jentene mot guttene. VI tok en kjapp runde med reglene først, ikke alle som har spilt kanonball før, men de kom fort inn i det. Kjempeartig!!

Smoothien på torsdag smakte nydelig! Ungene hadde blåbær opp til nesen når de var ferdig. Etter lunsj lekte vi i slengdessa, sparka fotball, gikk på rulleskøyter og lagde hytter av pledd, for å nevne noe.

Fredag og ukeslutt, hver fredag lager vi bål og koser oss med bålmat. Ei fin avslutting på uken.

Til slutt må jeg presentere en ny ansatt som har startet hos oss. Hun heter Elisabeth Aasli og kommer fra Bodø. Hun spiller på Medkila og bor i byen. Ei flott jente som vi gleder oss til å bli bedre kjent med. Ungene har allerede tatt imot ho med åpne armer:)

Ønsker alle ei velfortjent god helgJ

- BloggLene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)