Uke 25 - 2015
by lovaasen.no on June 19th, 2015

Da var vi kommet til siste skoledag. Enda et skoleår har kommet og gått og vi syns selvfølgelig det hele går unna i ei rasende fart. Vi ser tilbake på et flott og minnerikt år sammen med barna:)

Mandag feiret vi Christoffer sin 9-årsdag med deilig pizza som Annika hadde laget. Etter lunsj hadde bursdagsgutten valgt dansing på verandaen til aktivitet. Vi hentet fram anlegget og satte det opp på verandaen, valgte sang og skrudde volumet på full guffe! Det ble dansing og triksing i beste Michael Jackson stil, vi måtte gå på nett og se på noen av musikkvideoene hans for å finne nye triks.

Denne uka har det skjedd noe veldig spennende her oppe. Over 3 dager har Annika vært i full sving med fagprøven i barne-og ungdomsarbeiderfaget. Onsdag var det 2 sensorer fra prøvenemda her oppe for å observere Annika i lek med ungene. Siden 2 og 3. klasse var på fabeløya fikk hun også en fin liten gruppe 1.klassinger ilamme seg.

Torsdags formiddag mens ungene var på skolen satt vi voksne her oppe og var kjempespent på svaret. Men det viste seg nok en gang at det hadde vi ikke trengt å være, for svaret fra sensorene var at hun hadde bestått med glans!! Hurrahurra for Annika!!:)

Fint vær ble det og på torsdag, ungene kunne endelig legge til sides ullhua og selbuvottan. Så var det fotball, sykling, badminton, marihøneleting og tråkkabilkjøring på fotballbanen. 3.klasse bar ut en haug med store pledd for å bygge hytter. De satte de små fotballmålene i en ring og dekket de med pledd. Så kunne de krype inn å leke. Fint vær, fin lek og god stemning på området, så kom Annika gående med is! Det er klart vi måtte feire litt for en nybakt fagarbeider.

Vi har fått rydda litt til sommerferie, både innendørs og utendørs. Før vi tar ferie er det godt å få gjort unna litt forefallende. Ungene hjalp oss til og med å sette poteter oppe i potetkassa på Løvåsenhaugen, spennede å se om det dukker opp noe om en stund.

På aller siste skoledag hentet vi ungene kl. 11.00. De kom glad og lykkelig ut fra klasserommene, klar for å dra opp til Løvåsen. Da vi kom opp var det rett i lek, etter hvert som vi begynte å bli sulten, laga vi bålpølse. En fin avslutning på uken.

Vi har 4 barn som slutter hos oss i denne uken. Vi takker Brage, Ella, Selma og Mai-Helen for 3 fantastiske år hos oss, vi håper de har fått noen gode minner fra Løvåsen som de kan bære med seg videre.

Til slutt må jeg nevne noen herlige tall. Etter sommeren fortsetter hele 34 Løvåsenunger som hopper opp et klassetrinn. 8 av de starter på aktivitetsskolen. Så tar jeg imot 14 nye 1.klassinger fra 3.august og utover mot skolestart. Alt ligger til rette for et nytt og flott skoleår!
Vi gleder oss til å ta imot alle sammen etter sommerferien:)

ØNSKER ALLE EN STRÅLENDE SOMMER!!

-Bloggdronning Lene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)