Uke 19 - 2015
by lovaasen.no on May 8th, 2015

Litt vekslende vær denne uken, litt sol og varme temperaturer helt opp til 10 grader. Og litt regn midt i uka. Onsdagsformiddag åpnet himmelen seg. Men vi har ikke noe imot regnet, den tar bare med seg resten av snøen på banen sånn at vi kanskje kan ta ut bilene snart. Mange som venter i spenning på det. Torsdag og fredag var det helt nydelig vær. Solskinn og varme, veldig deilig!

Vi startet mandagen med feiring av Noah sin bursdag. 9 år!!! Han hadde valgt pannekake til hele gjengen. Vi sang bursdagssang og han ble snudd opp-ned!
Etter lunsjen hadde 3.klasse lyst til å leke gjemsel, flere fra 1.klasse heiv seg og med etterhvert. Vi samlet oss på verandaen for å avtale reglene. Hvor er grensen for hvor man kan gjemme seg? Hvor skal de som har blitt funnet oppholde seg? Kan man avsløre hvor noen har gjemt seg? Da alle var enig om reglene, satte vi i gang. Den som sto måtte telle høyt til 50 for så å rope «DEN SOM IKKE HAR GJEMT SEG NÅ, MÅ STÅ». Så er det bare å finne alle sammen. Mange hadde noen skikkelig kreative gjemmesteder, under trehytta, bak sandkassa, bak kiosken og inni containeren. De ble funnet en etter en, og så kunne vi starte en ny runde.

Tirsdag var det aktivitet på fotballbanen. Noen gutter i 3. klasse lagde seg en liten hytte med noen små mål og fallskjermen. Der inne hadde de en hemmelig klubb for seg selv. Mystiske greier, vi voksne fikk så vidt lov til å komme inn å ta bilder.
Tirsdagen skjedde det også noe skikkelig kult! Midt i leken kom Espen plutselig gående til fotballbanen. Ungene så han, tok et lite sekund tenkepause og la på sprang mot han. De hoppet i armene og fikk gitt en skikkelig klem. Kjempestas å få besøk av superherjeren vår, han tok seg god tid og hilste på alle og spilte fotball med ungene.

Onsdagen feiret vi Mai-Helen sin 9-års bursdag. Hun hadde valgt Kjøttkake med pasta som hele SFO kosa seg med. Bursdagsjenta og en liten gjeng hadde lyst til å feire litt inne. Vi fikk forsyne oss først, så sang vi bursdagssangen. Da vi åpnet døra ut til verandaen så vi at resten av SFO hadde stilt seg i matkø. Plutselig stemte de i og sang bursdagssangen en gang til. Kjempeartig!

Torsdag feiret vi Oskar sin 9-års dag med pannekaker. Vi sang bursdagssangen til han på svensk som han selv hadde bestilt. Etter lunsj var det fri lek med bulldog, hyttebygging, fotball, musikk og barbielek på verandaen.

Fredag og ukeslutt med barnas valg. Nydelig vær og glade unger. Vi laget bål og kosa oss. I barnehagen har det kommet en hyggelig liten overraskelse. De har nemlig fått noen søte små kyllinger. Vi tok små grupper med barn og fikk komme inn å hilse på de.
Se så fine de er:
 
 
​ 
Neste uke er det ruskenaksjon, da går vi noen runder opp mot Løvåsen og plukker opp litt søppel, neste helg er det nemlig 17.mai og da er det fint at det er ryddig og pent.

Ha ei superfin helg og vel møtt til mandag for nye sprell!

- Bloggdronning Lene 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)