Uke 18 - 2015
by lovaasen.no on April 30th, 2015

​En kort men innholdsrik uke denne uken. Rart og sitte og skrive blogg på en torsdag(!) I morgen er det 1.mai og «arbeidenes fridag» så da tar vi tidlig helg alle sammen. Vi på Løvåsen har bestemt at Mai måned skal bli spesielt solfylt og varm, så vi får vente å se:)

En stor og spennende ting har foregått på Løvåsen denne uken, Karina har over 3 dager hatt fagprøve i barne-og ungdomsarbeiderfaget. Nøyaktig samme datoene som jeg hadde i fjor, stilig sammentreff! Torsdagen kom endelig svaret om at hun hadde bestått. HURRAAAA:D:D Vi måtte fortelle barna det når de kom opp, og gjett om at det ble mange klemmer! Nå er vi 2 fagarbeidere på Løvåsen SFO, Annika sin tur neste:)

Mandag til lunsj hadde Annika disket opp med kjøttboller og pasta. Nydelig!
Etter lunsj hadde bulldog, rulleskøyter, spikking, tegning med kritt, crocket, fotball og mange flotte sommerleker.

Tirsdag kom det litt snø og vind, vi hoppet i litt ekstra klær og fortsatte med lekingen fra gårdagen. Vi hadde brødskive med pålegg til lunsj! Og i det siste har vi funnet noe lurt for å få barna til å spise mer grønnsaker her oppe. Vi har kjøpt inn babygullrøtter, agurk og paprika. Trikset er å kutte det opp og legge i små fargerike skåler slik at det ser mer appetittlig ut. Om det er litt til overs etter mat tar vi skålene og går rundt for å høre om de vil ha en ekstra gulrot eller agurk. Utrolig nok så forsvinner alt! Helt supert!

Onsdag var all snø fra dagen før borte, helt supert siden det var Karina sin store dag, hun fikk 2 sensorer på besøk som skulle observere henne i lek med barna. Hun hadde ordnet med stasjonslek på fotballbanen som aktivitetsskolen fikk prøve ut. Leken går ut på at man har ulike «baser» med aktiviteter som man skal gjennomføre, gjerne på tid. Stasjonene var som følger: mimelek, lage kunstverk på snøen med vannpistol med farge, hoppe i søppelsekk, kaste ball i ei bøtte og lage et telt av en fallskjerm. Skikkelig tøft! Tror det var et par sensorer som ble imponert! Flaks med været og. Når vi andre kom opp fikk vi prøve de ulike lekene, så inviterte Karina alle til å bli med på haien kommer:)

Siden torsdag er siste dag før helgen hadde vi barnas valg. Vi lagde bål og hadde pølser med brød, nydelig vær i dag og. Vi fikk tidenes overraskelse fra 4-klassingene. De kom plutselig gående med en gave til oss voksne på SFO. Vi måtte stille opp på rad så de fikk overrekke gaven, da vi tok imot så vi at det var en diger pokal med skriften "TUSEN TAKK, VERDENS BESTE SFO, HILSEN 2005-2015 GJENGEN"  En lykkelig og rørt Løvåsen-stab takker så masse for gaven og kortet som vi fikk, vi kjenner oss heldige!

Ønsker alle ei superfin langhelg:)

​-Bloggdronning Lene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)