Uke 17 - 2015
by lovaasen.no on April 24th, 2015

​Mandag startet perfekt med sol og fin temperatur. Det var så fint at vi bestemte oss for å ta ut litt sommerleker. Bulldog-ballen, rulleskøytene og spikkeknivene ble tatt i bruk. En deilig forsmak av sommeren. Noen vil også veldig gjerne ta ut tråkkabilene, men det må vi nok vente litt til med.

Tirsdag hadde vi brannøvelse for hele SFO. Etter lunsj samlet vi oss klassevis for å prate om brannsikkerhet, nødnummer, brannslanger og nødutganger. Vi har og en liten gjennomgang av hvor vi skal møte og stille opp! SÅ gikk alarmen. Alle mann gikk rolig og pent ned i garderobene, hoppa i skoene og gikk til samlingsplassen på fotballbanen. En voksen ringer 110, en annen tar en gjennomgang av bygget og sjekker at alle har kommet seg ut. Resten følger med barna til fotballbanen. Når ungene stilte opp sto de som perler på ei snor og ventet på å bli talt. KJEMPEFLINKE! Vi voksne teller ungene og sjekker at antallet stemmer med protokollen. En vellykket øvelse!

Onsdag feiret vi Iver sin bursdag. Han hadde valgt pannekaker som alle sammen fikk kose seg med. Etter lunsj var det kanonball som sto på ønskelista. Annika fikk med seg 1. klasse og noen fra 3.klasse for å spille oppe i gymsalen. Først noen runder med vanlig kanonball, så spilte de «stille-kanonball» Det er akkurat de samme reglene bare at man må være heeeeeelt stille, om man lager lyd, må man i fangedalen.

Karina tok med seg aktivitetsskolen på sams lekeland på onsdag. En liten utflukt for å markere at 4 år på Løvåsen snart er omme. Litt trist, men samtidig veldig fint å se på de flotte 4.klassingene som er blitt så stor og selvstendig. Vi ser tilbake på mange fine opplevelser ilag. Håper på mange gode klemmer når vi møtes på skolen og at de aldri glemmer tida på Løvåsen:)

Torsdag lagde vi et skogsbilde ute. Et skikkelig naturbildet ble det. Vi samlet sammen masse kvister og stubber for å lage en ramme, men bakken som lerret. Så samlet vi sammen det vi ville ha inni ramma, gress, steiner, snø og alt mulig rart som vi fant rundt omkring. Så kunne vi gå i gang og dandere det inni ramma.

Karina hadde funnet fram den tøffe proffe buen vår så ungene fikk prøve. Vi øvde på hvordan man holder buen og pilen, hvordan man sikter og litt om sikkerheten rundt. Viktig å sørge for at ingen står i veien når man skal skyte.

Fredag og ukeslutt, barnas valg. Vi koser oss med pølse med brød på bål.
Neste uke mistenker vi at det kan dukke opp flere vårtegn, til nå har vi sett hestehov på gåtoget, gåsunger på buskene, snøsmelting og vårsol.

Ønsker alle ei strålende helg:)

-Bloggdronning Lene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)