Uke 15 - 2015
by lovaasen.no on April 10th, 2015

​Da var påsken over for denne gang og hverdagen startet opp igjen. Fint å se alle som har kommet tilbake fra ferie, mange gode klemmer og få. NM er også over og var en suksess uten sidestykke, heldig er vi som sitter igjen med mange fine løyper i marka som vi kan teste ut.

Det har vært nedbør av alle former denne uken, både regn, hagl og sludd. Rundt onsdagen så lurte vi på om det kanskje er våren som setter inn? Men så kom det masse snø på torsdag så da skjønte vi at det fortsatt er vinter:) Vi tar fram akebrettene og nyter det så lenge det varer.

Et kjapt tilbakeblikk i bloggen viser at på denne tiden i fjor var det kommet ganske mange vårtegn ute. Det var enda masse snø i høyden, men ved skoleveien var det nesten helt bart. Vi hadde til og med allerede da sett årets første hestehov, spennende å se når vi ser den første i år.

Uken startet rett på en Tirsdag med feiring av Ella sin 9 årsbursdag, hun hadde valgt herlig lapskaus til bursdagslunsj som varmet godt i magen. Etter lunsj var det «fjellklatring» i ribbeveggen, fotball, sisten, gjemsel, lek og moro. Hipp hurra for bursdagsjenta.

Onsdagen trakk vi oss inn for dagen pga kraftig regn og våte dresser. Etter å ha inntatt varme ostesmørbrød til lunsj var det lek med brettspill, tegning, lego og hyttebygging. Oppe i gymsalen var det stor konkurranse med tauhopping, her var det om få flest hopp og å knuse sin egen rekord. Noen hadde t.o.m spesielle teknikker mens de hoppet som å ta i bakken eller å snurre rundt.

Vi flyttet snøfotballen fra onsdag til torsdag. Er ganske vått i marka så skogsløypa utsetter vi litt til det er blitt litt tørrere. Etter NM er jo hele banen høvla opp så kjempefint å sparke fotball der. Vi måtte først tråkke opp en firkant som skulle være kantlinjen på banen, så satte vi opp kjegler til mål. Veldig artig aktivitet, tror det er mange som gleder seg til fotballseseongen.
 
Fredagen klarnet det litt opp og sola kjikte fram. Vi koser oss ute med pølse med brød og nyter finværet.

Ønsker alle ei god helg og vel møtt til nye sprell i neste uke.

- Bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)