Uke 13 - 2015
by lovaasen.no on March 27th, 2015

Nå går vi mot slutten av mars og denne uken har det vært en skikkelig uvanlig (men spennende) uke. Siden kilkamhuset er lånt ut og det er mye folk og trafikk har vi fartet litt rundt omkring. Det har vært flott vær og fint føre hele uka. Vi har nok storkosa oss!

Både mandag og tirsdag merket vi godt til NM-forberedelsene. Mange arbeidere som skulle rigge seg til over hele området. Pga av økt trafikk på området gikk vi tett sammen to og to opp fra bussen, så var vi bare og la fra oss sekkene, gikk en tur på do, byttet litt klær og gikk til skogs. Vi holdt oss i storbakken ved siden av hundremeterskogen, der kunne vi ta med oss akebrettene og gå hele veien til topps for så å ake ned. Med masse puddersnø gikk det ikke så fort nedover, men etter noen runder ble det bare bedre og bedre! Fin start på uka og ikke minst: trygt og godt.

Onsdag besøkte vi gapahuken i Breivika. En plass vi ikke har vært før, men alle sammen syntes det var skikkelig bra å være der så dit skal vi garantert igjen! Vi hentet ungene på skolen ved skoleslutt, brukte god tid på klær og dogåing før vi gjorde oss klar for å gå. Snille Karina tok alle skolesekkene i bilen sin så det skulle bli lettere og gå. I tillegg til ski, skistaver og skisko til 1.klasse som hadde hatt skidag. Spaserturen fra skolen til Breivika gikk som en drøm, og stemning og godt humør på alle ungene. Framme i Breivika ventet Karina på oss, hun hadde laget bål og startet med å grille pølser. Viktig å få i seg litt mat før man starter lekinga. Ungene tok akemattene i handa og sprang for å teste bakken. Masse puddersnø over hele området, det var egentlig bare flott for ungene laga store hopp som de skulle ake på. Når de traff hoppet, for de av akematta og landa rett i puddersnøen! Tett etter kom en trillende latterkrampe:)

Torsdag hadde vi fått låne gymsalen på kilaskolen. Da ungene kom ut av klasserommene møttes vi oppe på haugen for å spise litt. Så var det litt lek ute før vi kunne gå inn. Inne i gymsalen fant alle fort en aktivitet og holde på med. Vi kastet ball, tok sats på trampolina og tok salto, slengte oss i tau og leke akrobat med turnringene som hang i fra taket. Før buss ryddet vi inn alle lekene og samlet alle for en runde med kanonball. Skikkelig artig!

Fredag satte vi nesen mot ruggevikfjæra. Der er vi ganske kjent og trives godt! Det var opphold hele dagen og sola gløttet fram av og til. Etterhvert bevegde vi oss sakte men sikkert mot huset til Annika, der har vi en ganske fin akebakke vi hadde lyst til å utforske.
En kjempefin uke å se tilbake på. Vi har storkosa oss!

Ønsker alle som tar tidlig påskeferie en god påske, og en god helg til alle sammen:)

- Bloggdronning Lene  


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)