Uke 10 - 2015
by lovaasen.no on March 6th, 2015

Første uke i mars og ungene har kommet tilbake fra vinterferien. Fint å se alle sammen igjen og høre på alt det spennende de har opplevd!

Oppe på Løvåsen fortsatte finværet fra vinterferien, vi har hatt sol og 2-3 kuldegrader helt til fredag. Fredags formiddag åpnet himmelen seg og det høljer ned, vekselsvis mellom regn og sludd. Plutselig ble det sol og opphold igjen. Vi er mildt sagt fascinert av været her oppe av og til:)

Vi startet mandagen med sporjakt, vi har mange dyr som går og vandrer rundt i skogen og det er morsomt å se spor etter de. De mest vanlige sporene vi oppdaget var harespor, de var overalt!! Så kan man bare spekulere i om det har vært en hel harefamilie eller om det bare er 1 artigkar som hopper rundt litt overalt. Langs skiløypa så vi hundespor, skispor, scooterspor, menneskespor og fuglespor. Og når vi er inne på mange forskjellige dyr så kan vi komme med en strålende nyhet: Rolf Røyskatt har fått seg dame! En skikkelig luring han Rolf! Han har oppdaget skogens største uteservering også inviterer han kjæresten sin på besøk! Neste gang skal vi ligge på lur og prøve å få tatt et bilde av turtelduene/turtelrøyskattene!:)

Mandagen fikk vi ei ny 2.klassejente her oppe på Løvåsen! Ei flott jente som alle har tatt godt imot. 2.klasse har fått vist henne rundt området både inne og ute. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne.

Mikael sin bursdag feiret vi på tirsdag, han hadde valgt pannekake til bursdagslunsj som hele 2.klasse kunne kose seg med. Etter lunsjen spilte de kanonball i gymsalen. En veldig fin dag og vi tror bursdagsgutten kosa seg masse! :)

Til helgen skal det være barnas skidag her oppe. I den forbindelse har vi bestemt oss for å pynte litt her oppe for å vise at vi er her. Karina tok med seg hele 4.klasse opp på baksiden av huset for å lage en skulptur. Litt hard snø, men de greide å stable en haug med isblokker som fikk litt maling på seg! Siden det er litt hardt fikk vi i tillegg en annen ide. 3.klasse fikk male hver sin bokstav i LØVÅSEN SFO som vi laminerte og hengte opp i buskene. Skikkelig flott ble det! Håper dere som skal opp i helgen legger merke til det.

Neste uke har vi mange fine snøaktiviteter planlagt, så får vi håpe at snøen holder seg på plass:)

Ønsker alle ei fin helg!

-bloggdronning Lene
 
 Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)