Uke 9 - 2015
by lovaasen.no on February 27th, 2015

Da er vi kommet til siste uke av februar og slutten av vinterferien. Her på Løvåsen har vi hatt ei innholdsrik og morsom uke. Det er veldig mye man kan finne på når været og humøret er på topp.

Tirsdag kledde vi på oss skien og satte nesen oppover mot den nye flotte gapahuken som pensjonistforeninga har satt opp. Ganske mange oppoverbakker på tur opp dit, men vi tok det rolig og la inn noen pustepauser. Alle ungene kom seg opp til gapahuken, det måtte vi feire med sjokolade og rosiner. Litt lek rundt gapahuken før vi startet på tilbaketuren. Alle de bakkene vi måtte klatre på tur opp gikk unna i en fei på tur ned. En veldig fin tur i goværet.

På slutten av dagen kom Annika en tur opp på besøk. Hun hadde med seg den lille valpen sin opp så vi kunne få hilse på! Hun heter Gilli og er en cavalier king charles spaniel på 9 uker. Skikkelig liten og skikkelig søt.

Onsdag kom høydepunktet for uka! Nemlig FUNPARK!!! Dette har vi gledet oss til lenge. Vi har vært hos active events før når de holdt til på seljestad, så forventningene var store. De nye lokalene er nede i samasjøen ved siden av hamek. Nye flotte lokaler med de samme stilige lekene. Det første de la merke til var gyroskopet. Et gyroskop er en snurredings som roterer rundt sin egen akse, de som sitter inni blir snurret rundt og rundt og oppned i stor fart. Alle som ville fikk prøve noen runder, t.o.m voksne fikk prøve en runde.

I tillegg til gyroen var det hoppesklie, hoppeslott, klatrevegg, fotballbord og mekanisk okse. Det var med andre ord full fart fra vi kom til vi dro, kun avbrutt av en liten matpause. Da vi skulle gå ned til byen igjen for å rekke bussen fikk vi plutselig litt god tid. Istedenfor å vente på busstasjonen, gikk vi opp til smått og rått på torget, en skikkelig kul krims krams butikk på torget som spesielt guttene likte. Mens vi ventet hadde Tor-Erik sneket seg avgårde for å kjøpe litt hveteboller. Passet utmerket, vi spiste de opp og dro hjemover med bussen. Tusen takk for en kjempefin dag (og for hveteboller)

Torsdag rundt kl 10 så vi ut at det var stålende sol ute. Da måtte vi være snar å hoppe i klærne for å komme oss ut i akebakken. I akebakken hadde noen laget et hopp som de hadde lyst til å prøve. Artig å se at de prøver ut forskjellige teknikker og klarer å slå sin egen rekord. Det ble og rom for en liten skitur for de som ville. Først 1 kilometeren, deretter 3 kilometeren. Veldig fine forhold så det gikk fort å gå. Til lunsj fikk vi en hyggelig overraskelse. Simon sin snille farfar hadde nemlig sendt med pølser som vi kunne kose oss med til lunsj. Vi lagde et bål oppe i akebakken og grillet pølsene, ekstra godt var det da Annika kom med kakao.

På fredag kom det litt mildvær og det var litt grått i været. Vi fant ut at vi hadde lyst til å dra til Annika og bade i spabadet. Det hadde de selvfølgelig lyst til! Heldige oss som har ei Annika som har et spabad vi får lov til å låne. Etter badingen spiste vi lunsj, lekte litt inne og dro opp på Løvåsen for å avslutte dagen.

Tusen takk for ei super uke med masse sprell. Og tusen takk til Emilie som har sin siste dag på fredag. Lykke til videre og kom på besøk!!:)

Ønsker alle ei god helg og håper dere nyter de siste dagene av vinterferien.

- Bloggdronning Lene
Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)