Uke 8 - 2015
by lovaasen.no on February 23rd, 2015

Nydelig vær i starten av denne uken, strålende sol og masse puddersnø. Vi liker best snø og vinter når det skal være det, slik at vi får nyte det til det fulle.

Denne uken har vi oppdaget en «ny» akebakke her oppe på Løvåsen. Vi fulgte løypa langs granfeltet bortover myra, og der kom vi plutselig til en diger akebakke som bare sto klar til å bli brukt. «WOOOOOW» kom det fra ungene når de oppdaget den. Løypemaskinen hadde akkurat vært å kjørt så det gikk fint å gå opp bakken, også fikk vi ei kjempefart ned igjen. Masse myk puddersnø på hver side av løypa så mange kjørte utfor med vilje for å bade i snøen.

Vi startet uken med flaskeløp. Vi hadde tatt frem mange store brusflasker som vi hadde fylt med vann og farge. Ungene klatret opp på snøhaugen og lagde baner og hopp til flaskene. Jo flere gang de sendte flaskene nedover banen, jo bedre fart fikk de. Vi kunne og åpne flaskene og tegne litt i snøen med knæsje farger.

Tirsdag feiret vi Simon sin bursdag. Han hadde valgt pannekaker til bursdagslunsj. 2. klasse fikk kose seg med det og deretter ble det kanonball i gymsalen. Veldig fin feiring syntes en fornøyd bursdagsgutt.

Onsdag var det Brage sin tur å feire. Han hadde bestilt blekksprutpølser og nudler. Veldig godt, noen hadde til og med litt chili på nudlene. Etter bursdagssang og lunsj ville bursdagsgutten og flere bort i «nyakebakken» for å ake.

Så kom endelig det store høydepunktet for mange! Nemlig karnevalsfesten! Den hadde vi snakka masse om tidligere i uken og ungene var glad og spent når dagen endelig kom. Det var full fart opp i fra bussen og rett i skifting når vi kom opp. Vi hadde røvere, hekser, superhelter, prinsesser, servitører, gresskar, pirater, cowboys, mann med ljåen og masse, masse mer. Før vi satte oss til bords måtte vi ta bilde. Mexicaner-Annika med sin 1.klasse, Malifica-Karina med 2.klasse, Skurk-Lene med 3.klasse og Karina igjen med 4.klasse. Tor-Erik som Mikke Mus og Mathias som ånd i lampe var og med på bildene. Etter photoshoot kunne vi sette oss til bords og spise pølse med brød og Annikas farlig gode sjokoladekake til dessert! Deretter var det musikk, ballonger, dans og lek i gymsalen før vi måtte skifte og ordne oss til buss. Et flott karneval vel gjennomført i år også!:)

Neste uke er det vinterferieuken. Vi har som vanlig full dag her oppe og skal finne på masse sprell til de som kommer:)

Ønsker alle ei fin vinterferieuke!

- Bloggdronning Lene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)