Uke 7 - 2015
by lovaasen.no on February 13th, 2015


Endelig fikk vi så masse snø som vi hele tiden har gått å ønsket oss. Store brøyteskavler har kommet opp både ved Rema om morgenen og oppe på Løvåsen. Mange har denne uken tatt spaden fatt og gravd store snøhuler og tunneler gjennom snøen. Masse puddersnø gjør at det blir skikkelig gøy å ake, faller man av havner man bare rett oppi masse snø. Fine temperaturer men litt vind og snyfokk gjør at vi må pakke nesen godt nedi buffen.

Mandag og tirsdag denne uken har vi hatt dansing inne i gymsalen. De som hadde lyst til å riste litt løs kunne være med på det. Vi satte opp musikkanlegget og skrudde på full guffe. Ungene hoppet og danset og brukte hele gymsalen!! Karina fikk filmet litt og det ble noen skikkelig fine dansevideoer.

Onsdag tok Karina med seg aktivitetsskolen opp til TV-tårnet. De stoppet først på butikken og kjøpte boller og eplejuice. Oppe i gapahuken med utsikt over hele byen kunne de kose seg med nistematen. De hadde med seg akebrett i handa så nedoverturen gikk unna i en fei! Kjempefin utflukt for 4-klassingene våre som de selv hadde etterspurt! :)

Den store hendelsen denne uken var selvfølgelig overnattingen for 3-klasse. Mange hadde gledet seg enormt. I forkant har vi hatt en god del «hemmelige møter» for å diskutere filmvalg, mat og andre ting. Vi møttes oppe på Løvåsen kl. 18 på kvelden, det første på agendaen da er og finne seg en velegnet soveplass og pakke ut utstyret. Etter det sto tacoen klar på bordet, vi voksne var kjempeimponert over inntaket av grønnsaker, rødløken var det eneste som sto igjen urørtJ Da taco-ungene var gode og mette var det å hoppe i pysjen og kry seg nedi soveposen og se på kino. Vi så på filmen «over hekken» men vi kosa oss med en liten kopp popcorn, morsom film som alle likte. Etter filmen var det tannpuss, dogåing og rett i soveposen. Ungene lå og skravla litt før de sovnet nesten synkront. Halv 7 var de liv og røre igjen, litt skravling i posene før vi hoppet opp og gikk på badet. Vi spiste oss en god frokost før vi pakket sammen sakene og tuslet ned til bussen. Tusen takk for en kjempefin overnatting!!

Fredag og ukeslutt. Vi runder av en flott uke med snøhuler og herjing i puddersnøen ute. Annika serverte restene av gårdagens taco. Tacokjøtt og ost i pitabrød varmet i ovnen. NAM!! Etter masse lek og kos ute trakk vi inn og avsluttet dagen med kanonball, tegning og brettspill!

Neste uke er det karneval på Løvåsen. Like morsom hvert år å se hvor mange kreative kostymer som dukker opp. Vi gleder oss!

Ha ei super helg, vi ses på mandag!
-bloggdronning Lene
 
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)