Uke 6 - 2015
by lovaasen.no on February 6th, 2015


Hei og hopp, da var det plutselig februar!
I skrivende stund er det opphold og fine temperaturer ute. Natt til fredag kom det masse snø som la seg over kilbotnmarka, veldig deilig etter at himmelen åpnet seg på torsdag.

Denne uka har vi hatt besøk av en sulten liten skapning her oppe på Løvåsen. Vi har sett han før men bare så vidt, han er blitt fryktelig sosial i den siste tiden, spesielt etter at han har oppdaget at vi har fiskepinner på menyen. Det er selvfølgelig røyskatta vi har hatt besøk av, vi har kalt han Rolf Røyskatt. Vi fikk et skikkelig godt bekjentskap til han da han sto så nært som 2 meter unna. Vi fikk noen flotte bilder av han og.

Rolf Røyskatt:

3. klasse har i denne uken startet litt med planleggingen til overnattingen i neste uke. De har fått 3 filmer som de kan velge mellom. De 3 alternativene er alle morsomme animasjonsfilmer som passer til både gutter og jenter. Tror de gleder seg masse til neste torsdag.

Store og små aktiviteter har preget uken. Kanonball, kortspill, sjakk, rollelek i granskogen, aking på traktordekk, skigåing og snøherjing for å nevne noen. Hyttebygging med stoler og pledd syntes de er veldig morsomt for tiden, de setter stolene med ryggen til og dekker til med pledd sånn at det blir mørkt. Så leker de at det er en hemmelig grotte de kan krype igjennom. Ingen adgang for voksne så klart. Veldig flotte byggverk.

2. klasse har vært i det kreative hjørne og laget noen flotte kunstverk på fotballbanen. De fylte flasker med farge og malte på snøen. Noen skrev navnet sitt og noen tegnet et bilde i snøen. Fredagen var det flere som ville prøve, så da hentet vi ut flaskene på ny og skapte flere flotte kreasjoner i mange fine farger. Det ble en fin avsluttning på uken med kunstverk i snøen og hamburger til lunsj.


Ha ei god helg og vel møtt til ei ny og spennende uke på mandag:)

-bloggdronning Lene
Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)