Uke 5 - 2015
by lovaasen.no on January 30th, 2015

​Siste uke av januar er på hell. I helgen går vi inn i en ny måned.

Vi ser tilbake på en måned med masse fine aktiviteter, men det som har vært litt ekstra spesielt med januar er at det har vært så masse forskjellig vær. Alt i fra -15 grader og is, til +5 grader og regn. Det har vært både strålende sol og overskyet og grått. Vi opplever mye forskjellig vær her oppe, men så lenge vi er flinke og kle oss så tåler vi ganske masse. HVis vi kjenner det blir for kaldt eller for vått suser vi inn og leker i gymsalen.

Mandagen ble ungene litt overrasket nede på skolen. Vi hadde nemlig med oss en ny kar som skal være sammen med oss framover. Han heter Mathias, er 20 år og er en skikkelig god leker. Vi har også hørt rykter om at han er god til å lage mat. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med han.

1. klassingene var så heldig å fikk dra hjem til Annika i nedre ruggevika på mandag. Hun hadde invitert mammaen sin til å komme å lage vafler (av typen verdens beste) som de kosa seg med. Etter lunsj hadde Annika funnet frem barbie, pet shop, lego, fotballspill og masse annet stæsj. KJempeartig å få komme på besøk! Tusen takk til Annika:)

Onsdag hadde vi en liten solfeiring her oppe på Løvåsen. Det var lite sol og se akkurat denne dagen, men alle ungene kunne bekrefte at de hadde sett sola, så da var vi unnskyldt. Vi hadde laget ca 100 ferske boller, både med og uten gult på, som vi serverte med saft, melis og kokos. Helt nydelig, vi kunne lukte bollelukten helt ifra parkeringsplassen. Etter bollespising var det herjing og lek i akebakken med akematter, kjelker, ski og snowboard.

På torsdag var det full storm i hele distriktet, vi merket nok ikke så mye til det her oppe da vi ligger litt i ly for vinden, men bussjåførene kunne oppdatere oss om stengte veier og innstilte busser og båter. Det mest dramatiske som skjedde her oppe var at strømmen gikk, men det syntes ungene bare var kult for da fikk vi ta fram lommelyktene og leke med de. Med litt stearinlys på bordene ble det i tillegg veldig koselig. Heldigvis kom strømmen tilbake før vi skulle ordne oss til buss, slik at vi fikk sett om vi fikk med oss riktig klær og sekk med oss hjem.

Vi avslutter uken med blekksprutpølser med nudler og lek i akebakken. Vinden har roet seg og ute er det kjempefint med fine temperaturer.

Neste ukes store høydepunkt er skøytebanen, vi har enda noen som ikke har vært der så det er nok mange som gleder seg. Vi håper bare at været er fint slik at vi kommer oss av gårde.
Ha ei skikkelig fin helg så ses vi på mandag!:)
 
-bloggdronning Lene
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)