Uke 4 - 2015
by lovaasen.no on January 23rd, 2015

​Da er vi kommet godt inn i januar måned, spennende tid fremover nå når sole begynner å komme tilbake. Dagene blir lysere og lysere og vinduene blir fælere og fælereJ På formiddagen fra kontoret ser vi toppen av blåhatten opplyst og sollyset kryper lengere nedover fjellet for hver dag som går.

Vi har hatt litt kalde temperaturer her oppe denne uken. Selv om føret og været er helt nydelig, vindstille og lettskyet pent vær, er det dessverre litt for kaldt for hender og kinner. Vi trekker oss inn og er glad for at vi har en diger gymsal vi kan leke i.

Mandagen når vi skulle gå ned til buss fikk vi en tlf om at det sto 2 elger nede med kraftstasjonen, det syntes ungene var skikkelig kult. Men for å ikke støte på dem måtte vi bråke masse for å skremme de litt unna. Så hele veien ned til kraftstasjonen ropte, plystret og klappet vi skikkelig høyt. Når vi var kommet helt ned, var de allerede forsvunnet til skogs. På skolen dagen etter sto det 4 elger litt nedi skogen. Vi kunne se dem fra busstoppet. Vi spekulerte litt i om vi kanskje hadde skremt dem fra kraftstasjonen til skolen med alt bråket vårt.
Tirsdag var det bedre temperaturer igjen, så da kunne vi være ute å leke. I akebakken var det hardt og fint, ungene startet øverst i bakken og satte utfor på akemattene, de stoppet ikke før de var midt på myra. Det ble en liten konkurranse om hvem som kom lengst. Skikkelig artig!
Sigurd sin dag feiret vi på onsdag, han hadde valgt pannekaker til bursdagslunsj. 4.klassingene var kjøkkenvakt og sto og delte ut pannekaker på verandaen. Vi kosa oss skikkelig og bursdagsbarnet kunne oppsummere dagen med at den hadde vært skikkelig bra!

Silje hadde siste dagen sin hos oss på onsdag. Etter 4 år på SFO måtte vi jo selvfølgelig ha ei lita markering. Karina tok med seg 4. klasse og handlet inn lit pizza som de kosa seg med her oppe, etterfulgt av litt kake til dessert. Under lunsjen mimret de litt over alt det fine de har opplevd i løpet av de 4 årene. Vi ønsker Silje lykke til videre og håper hun kommer på besøk en gang.

Amalie sin dag ble feiret på torsdag. Hun hadde valgt pølse med brød og inviterte med seg hele SFOen inn for å feire. Vi sang bursdagssangen og kosa oss med lunsjen. Bursdagsbarnet var strålende fornøydJ

Fredag, ukeslutt og barnas valg. Hamburger, kanonball puslespill, sjakk, lek og moro, mens vi hilser helga velkommen. Allikevel ser vi frem til neste uke, og mere deilig flott aktivitet på Løvåsen.

Ønsker alle ei god helg.

- Bloggdronning Lene
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)