Uke 2 - 2015
by lovaasen.no on January 9th, 2015

​Da var endelig et nytt skoleår startet, deilig med juleferie, men veldig godt å komme inn i skolehverdagen igjen. Mandag tok vi imot noen ivrige unger som vi ikke hadde sett på en stund, og det var mange gode knuseklemmer og få! Mange ville fortelle hva de hadde fått i julegave, hvem de har besøkt og alt det spennende de har gjort i juleferien. Herlig å se alle sammen igjen! 

I romjulen kom det store menger snø i Harstad, men dessverre regnet det meste bort før nyttårsaften. Mandagen var det derfor litt for hardt og glatt for og leke i akebakken, men på fotballbanen var det ganske bra, vi lekte gjemsel, sisten og snøballkrig der.

Heldigvis kom det mer snø på tirsdag sånn at vi kunne ake og gå på ski igjen! Det så mørkt ut ei stund men på formiddagen og utover dalet det ned. Det var nok et etterlengtet syn, for hele denne uken har vi aket på kjelker og akematter, gått på ski og stått på snowboard fra vi er kommet opp til vi har dratt igjen.

Onsdag fikk 4. klasse komme på besøk hjem til Karina. Hun har nemlig 5 søte små maine coon kattunger som hun passer på. Den aller minste som heter Albert syns de helt klart var den søteste. Kattemor Rose viste stolt frem kattungene sine, og de fikk til og med kose med henne også. Innimellom kosingen drakk de litt gløgg og spiste litt julekaker, men de var mest opptatt av kattungene. Karina skulle nesten ikke klare å få de med seg til Løvåsen igjen!

SJEKK DENNE LILLE KAREN DA!!
​Oppe på Løvåsen hadde vi fyrt opp i grillbua. Vi grillet pølser og koste oss rundt bålet, det ble fort godt og varmt der inne. Etter vi hadde fått i oss et par pølser med brød var det rett i lek og herjing igjen.

Vi avslutter denne flotte KJEMPEAKTIVE uka med hamburgergrilling i grillbua og barnas valg! 

I neste uke er det meldt litt kaldere temperaturer, så da kan det jo hende at det kommer mer snø, vi krysser fingrer og tær. Uansett skal vi iallefall prøve oss på litt skitrening og en liten konkurranse om hvor langt hver klasse klarer å gå tilsammen!
                                   
Kan jo avslutte med en liten funfact! Siden i mars 2012 har vi tatt 17,552 bilder her oppe på Løvåsen!! Og kameraet holder enda!!

Ønsker alle ei god helg!:)


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)