Uke 50 - 2014
by lovaasen.no on December 12th, 2014

Vi nærmer oss midten av desember og endelig har vi fått masse deilig snø her oppe. Masse snø, lite vind og noen få minusgrader gjør at det har vært helt perfekt å være ute. Vi har tatt fram akematter, kjelker, akebrett, snowboard og ski. Alle har vært i full lek og koset seg masse. Vi håper at det holder seg hvitt og tørt lenge!

Denne uka har vi hatt juleverksted inne i gymsalen. Det var fin stemning rundt bordet med koselig julemusikk i bakgrunnen. Vi har kjøpt inn små pappfigurer med oppheng som kan males og dekoreres for så å henge på juletreet. Alle som hadde lyst fikk 3 hver som de selv kunne pynte. Kjempefine ble de! I tillegg til maling var det mange som lagde julekort, fingerheklet skjerf og tegninger.

Vi har hatt 2 bursdagsfeiringer denne uka. Viljar sin bursdag ble feiret på Tirsdag, han hadde valgt pannekake til bursdagslunsj. Da 2.klasse kom opp ifra bussen på tirsdag, så de et lys inne i skogen. Ved siden av lyset lå det en stor pappeske. Da de kom nærmere så de at alle navnene deres sto skrevet på toppen av pappesken, den ble straks åpnet og oppi lå alle blåe refleksene og under refleksene lå en diger peppekakeboks!!:) Skikkelig flaks at Løvåsen-nissen slo til på Viljar sin bursdag! Torsdagen feiret vi Emilie, hun hadde valgt pizza til lunsj som alle fikk smake. Etter bursdagslunsj men sang der bursdagsjenta klatret opp på bordet, var det rett i akebakken og ake!

Det er ikke bare 2.klasse som har oppdaget spor etter Løvåsen-nissen i denne uken. Mandagen da 1.klassen hadde kommet opp til huset og skulle opp i gymsalen for å ha juleverksted, så de noe rart hang i fra døra i gymsalen. Det var en rød tråd som lå klemt imellom døren. De bestemte seg for å åpne døren og følge tråden, den gikk gjennom gymsalen og inn på lageret der stolene står. Etter litt leting inni der fant de enden av tråden som var festen til en peppekakeboks. Kjempeartig.

Til og med 3.klasse fant et nissespor denne uken. Det hang en lykt på skiltet ved parkeringsplassen, nedfor lykten var det en pepperkakeboks halveis nedgravd i snøen. Det var helt tilfeldig at vi så den da vi skulle hente lykten. Snill nisse som gir oss pepperkaker!

Fredag og ukeslutt, vi ser tilbake på ei fin uke der vi ha vært masse ute i akebakken og hatt et koselig juleverksted. Siste overraskelse kom på fredagen, men den var slett ikke fra Løvåsen-nissen. Oppe i ei busk i stjerneskogen hang en pose og et brev, vi samlet oss rundt Karina som leste opp brevet. Der sto det at Annika og Marianne hadde laga sjokoladekuler med kokos, populært kalt elgbæsj. Og siden Annika ligger hjemme og er syk og savner oss, fikk hun lyst til å overraske oss. Nyyyydelige elgbæsjkuler, tusen takk til Annika:D:D

Neste uke er den siste før juleferien, vi skal ha bålkos, eventyrstund og sist men ikke minst: NISSEFEST! Husk og ta med nisselue!!:)

Ønsker alle ei fin helg i vinterværet!

- bloggdronning Lene!:)


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)