Uke 48 - 2014
by lovaasen.no on November 28th, 2014

Siste uke i november er på hell og vi ser tilbake på en fin måned der vi har funnet på mye sprell. Fremover er det desember og juletid som er i fokus. På planen har vi lagt opp til pepperkakebaking, juleverksted og nissefest. Masse spennende som skjer fremover.

Hvert år i desember har vi hatt besøk av en fjøsnisse her oppe på Løvåsen. Han har gjort masse rart som vi har lagt merke til. Et år kunne vi ser han gå over fotballbanen med ei lykt og en sekk på ryggen. Ungene sto med nesen helt opp i vinduet i gymsalen! Når de så fjøsnissen trodde de at de hadde løst mysteriet og ropte: «D E HAN ARNT, D E HO LENE!!» For så og snu seg å oppdage at alle voksne på Løvåsen sto rett bak dem! Da skjønte de ingenting! I fjor oppdaget vi at vi hadde en fjøsnisse som var ekstra rampete. Han hengte refleksvestene våre opp i flaggstanga med brua, ommøblerte i garderoben og gjemte klærne våre. Men av og til lurte vi på om han ikke fikk litt dårlig samvittighet, for vi kunne komme opp på Løvåsen og finne ei lyslykt og pepperkaker ved siden av. Vi er veldig spent på hva fjøsnissen finner på i år!! Følg Med!!!

Mandag feiret vi Nikolai sin bursdag, han valgte pannekaker som 3. klasse fikk kose seg med. Vi sang bursdagssang og ble snudd på hodet for en Løvåsenklem. Etterpå var det herjing på fotballbanen.

Tirsdag tok vi oss en tur opp til Løvåsenbekken for og undersøke om det er kommet is eller om det fortsatt er vann der. Det er den bekken som renner fra «oksehålla» med grottene ned gjennom hundremeterskogen og forbi fotballbanen hos oss. Vi så ganske fort når vi kom fram at det var en god del vann i bekken og ingen is. Vi lekte en stund der oppe og gikk ned igjen når det nærmet seg busstid.

Denne uka har 4.klasse vært på en liten skogstur. De tok med seg en lyslykt i handa og gikk oppover langs skogen mot Frode Aspaker sin gapahuk. Der slo de seg ned og koste seg med bålpølse og mandarin til dessert. Flinke 4.klassinger som etter mange år på Løvåsen er blitt ordentlig skogsvante barn. Etter mat og lek der oppe bestemte de seg for å vende nedover igjen. På turen ned så de ei påbegynt trehytte som de fikk undersøke litt. Vi vet ikke hvem som har bygd den, men neste gang vi går forbi må vi se om den kanskje er ferdig.

Tilde sin bursdag ble feiret på torsdag. Ho hadde valgt tacopizza til 3. klasse. Vi samla oss inni garderoben og koste oss med pizza og feiring av bursdagsjenta. Etterpå ville ho være inne å tegne litt sammen med klassevenninnene. De lagde bursdagskort og smykker med treperler.

Vi avsluttet uken med inneaktiviteter på fredag. Gjemsel et spesielt populært for tiden, vi voksne blir stadig overrasket over hvor kreative de er når de skal finne et skjulested. Til lunsj spiste vi pølse med brød, kjempegodt på en fredag!  

Ønsker alle ei kjempefin helg!

-Bloggdronning Lene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)