Uke 47 - 2014
by lovaasen.no on November 21st, 2014

Da har vi kommet midt i november og FYTTIKATTA så fort tiden går! Kanskje fordi vi har det så gøy her oppe. Det har vært masse forskjellig vær her oppe på Løvåsen denne uken. Fra tørt og flott vintervær som vi har utnyttet til det fulle, til regn og mildvær mot slutten av uken. Da får vi oss en utfordring og finner på noe kreativt!

Mandagen feiret vi Haakon som ble 6 år og stor gutt! Han hadde bestemt bursdagsfavoritt nr. 1 for dagen sin, nemlig pannekaker! Etter lunsjen tok Annika med seg hele 1.klasse inn i gymsalen for et par runder med kanonball, kjempeartig!! Etterpå gikk de ut for å ake og herje i snøen.

Litt endringer på planene ble det denne uka da vi fikk låne stangneshallen på onsdag isteden for torsdag. Så da bestemte vi oss for å feire Eskil sin bursdag på tirsdag heller. Han valgte også pannekaker til bursdagslunsj som hele gjengen i 2. klasse fikk nyte. Det var kanonball som sto øverst på lista over aktiviteter, så de fikk seg noen runder med kanonball i gymsalen. 2.klasse på ene laget og kun Karina på andre. De vant hver sin runde så det var jo forsåvidt rettferdige lag. Det ble en kjempefin dag for bursdagsgutten!

På gåbussen onsdags morgen var det mange som snakket om stangneshallen. Det er jo en stund siden vi har vært der og det var første besøk for 1.klasse. Så det var mange som gledet seg. Etter skolen var ungene raskt ute av garderobene og gikk fint inn i bussen. Heldig var vi som fikk sitte på en buss som kjørte oss helt ned til hallen, da ble det jo ekstra med tid til lek. Det er alltid masse å finne på i Stangneshallen. Ballspill, hinderløyper, dans og rollespill for å nevne noe. Vi hadde med oss høytalere som vi koblet til mobil for litt kul musikk i bakgrunnen! Kjempeartig og vi gleder oss til neste gang.


Torsdag og fredag var skolefri dager, men Løvåsen er som vanlig åpent. Litt mindre barn disse dagene så vi får mulighet til å finne på litt ekstra. Torsdag etter litt mat serverte vi noen nydelige boller som gikk ned på høykant hos de fleste, det var til og med til overs så vi voksne fikk oss en smakebit, namnam!!
Ungene lekte veldig fint inne med teknisk lego, tegning, beyblade og monster high. Kanonball ble det og spilt mye av, noe som er kjempepopulært for tiden. Selv om det var både glatt og vått ute, måtte vi ha oss en liten tur ut for å lufte oss. Det har vi bare godt utav. Ute lekte vi sisten, boksen går og lekte med bøtter og spader.


Fredag lagde Annika en nydelig pizza som vi koste oss med under lunsjen. Veldig koselig å få slike stunder på fulldagene. Selv om det regnet ganske masse var det noen som hadde lyst til å gå ut å spille fotball. Det var ikke riktig så glatt på banen som i går så det gikk jo fint. Fin og rolig fredag for voksne og barn.


Øsnker alle ei god helg!


P.S.
Vi voksne er i full planlegging av aktiviteter for desember, følg med å se hva vi finner på!!:)


- bloggdronning Lene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)