Uke 46 - 2014
by lovaasen.no on November 14th, 2014

Som bestilt har det dalt ned masse snø denne uka, helt supert for oss som er så glad i snøaktiviteter. Rart å tenke på at i fjor på denne tida var det ganske vått og glatt ute, så langt ser det ut til at det blir en fin vinter.
Denne uka har vi vært opptatt av å forberede området til torsdagens lysfest, vi har hengt opp lykter og lamper, kostet i grillbua, ordnet klar bålplassene og ryddet på uteområdet. Vi har fått gjort kjempemasse, med god hjelp fra alle ungene!

Vi fikk inn en god del tomme syltetøyglass som vi fikk malt. Vi rullet ut maleduken og satte frem maling på langbordet slik at vi kunne finne oss et glass og dekorere. Mange flotte lyslykter ble produsert og er hengt opp inni og rundt grillbua. De som ville fikk lov til å ta de med hjem etter mørketidsfesten.

Siden de som hadde lyst fikk malt på mandag, lagde vi snølykter ute på tirsdag. Vi klappet sammen masse snøballer som vi stablet i en pyramide, med en liten åpning til å sette inn telys. Utrolig fint lys i når det blir mørkt ute.

Mørketidsfesten på torsdag ble en suksess. Lyslyktene ble bare finere og finere jo mørkere det ble og stolte barn kunne vise frem sin lyslykt. Helt utrolig at så mange foreldre og søsken kom, første gang på lenge at vi ikke har hatt barn på buss.

Før foreldrene kom opp, samlet vi alle barna utfor grillbua der Tone hadde en overraskelse på lur. Hun hadde nemlig i all hemmelighet vært med i en konkurranse der premien var teknisk lego. Etter Lego League var gått av stabelen i Harstad hadde de en god del lego til overs som de hadde lyst til å gi bort. Tone var rask å fikk meldt Løvåsen på som kandidat. Og i går kom telefonen om at Løvåsen ilag med 3 andre stakk av med seieren. Superartig å vinne og ungene var overlykkelig. Legoen skulle egentlig bli levert av en dame under mørketidsfesten i går men hun rakk det ikke, så den ble levert på ettermiddagen. Synd at vi ikke i felleskap fikk takket Lego League for legoen men Tone fikk takket på vegne av oss. Eller så kanskje de kjiker på bloggen vår og ser at vi sier TUSEN TAKK FOR RÅKUL LEGO SOM STORE OG SMÅ FÅR NYTE!!!

Nå som det er kommet mer snø her oppe, kan vi mot slutten av uken endelig ta i bruk akebrettene våre. Mange som har ventet på det! Onsdag da Tor-Erik og 4.klassingene var her oppe og lekte, skulle han låse opp containeren, idet han vrir om nøkkelen til hengelåsen vrir han den rett av og den knekker i låsen. Lite visste vi om at vår nye ansatt egentlig er supermann med uante krefter. Han avslørte seg selv derimot når han prøvde å skrøne om at det var en av 4.klassingene som hadde ødelagt låsen. Noe vi andre voksne hadde store problemer med å tro:) Heldigvis ligger vi rett ved siden av en barnehage med noen snille damer som lot oss få lov til å låne noen leker i mellomtiden. Fredag fikk vi heldigvis knekt oppe låsen på containeren og fikk frigjort akebrettene. Hurraaaa:)

Så takker vi for nok en fin uke her på Løvåsen og håper at alle får en fin helg:)

​-bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)