Uke 44 - 2014
by lovaasen.no on October 31st, 2014

Da var siste uke i oktober over og siste uke av indianermåneden vår. I morgen er det 1. november og da går vi over til å være vanlige barn igjen. Vi ser tilbake på en indianermåned med mange fine indianeraktiviteter. I denne uken har det vært mye forskjellig vær, så gleden var stor da vi sto opp på Fredag til et nydelig snøteppe som hadde lagt seg over Harstad. Vi måtte selvsagt lage rom for litt lek på morgentoget, ungene var i ekstase over all snøen.

Vi voksne syntes at morgengåingen til skolen går utrolig fint for tiden. Ungene er veldig flinke til å gå rolig i trafikken og holde siden på fortauet. Mange møter med et godt humør, og de som er litt trette snur fort og får frem et smil. En veldig fin start på dagen.

Mandagen feiret vi Eirik-Tobias sin bursdag med deilige pannekaker. Himmelen åpnet seg og leverte et skikkelig regnvær på mandag, så bursdagsgutten hadde lyst til å feire med sin klasse inne. HurraHurra for Eirik-Tobias!!

Tirsdag og Onsdag hadde vi Pil og bue-konkurranse og Tomahawk-konkurranse. Vi hadde laget en blink som vi satte opp i utkanten av banen. Noen ville prøve med sine egne spikkebuer og noen prøvde med vår skikkelige proffe bue. I starten var det litt vanskelig å sikte og skyte, men etterhvert som de fikk øvd seg var det flere og flere som traff. En gutt fikk faktisk inn en fulltreffer midt i blinken. Kjempeartig!! I tomahawk-konkurransen tok vi frem noen ordentlige økser for å kaste mot en trepalle. Her var det om å få øksen til å sette seg fast i pallen, noe som viste seg å være ganske vanskelig. Mange traff pallen med øksen, men den satt seg ikke fast! Så etter litt øving på ulike teknikker var det 2 barn som greide å sette fast øksen i pallen.

Torsdag kjørte vi igang en heidundrende indianerfest her på Løvåsen. Vi hadde dekket på et langbord med navnelapper og lys-dekorasjoner som 4.klasse hadde laget til oss. Vi slukket taklyset og tente på lyset i dekorasjonene slik at det ble skikkelig stemning, vi spiste og koste oss med fiskepinner og potetmos. Etter lunsj satte vi på litt indianermusikk og hadde ansiktsmaling, de som ville fikk og en fjær i håret. Kjempefin avslutning på indianermåneden vår.

Det går nesten ikke ann å beskrive hvor fint det var oppe på Løvåsen på Fredag. Granbuskene ser ut som et julepostkort og solen skinner på fotballbanen. når unger kom opp var de skikkelig klar for å herje i snøen. Etter en rask klesskift og litt mat tok vi for oss fotballbanen. Ungene lagde snømann, snøhest, borger og «tråkkahus». Vi håper det holder seg så fint i hele vinter!

Neste uke går vi inn i en mørk måned, da har vi masse fokus på lys og reflekser. Mange fine kreative måter å lage lys og lykter på. Håper alle tar en kjik på månedsplanen for november så snart den blir sendt ut.

Ha ei strålende helg og vel møtt til mandag i neste uke:)


-bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)