Uke 41 - 2014
by lovaasen.no on October 10th, 2014

Denne uken har 46 indianerbarn okkupert området her på Løvåsen. De har laget seg en leir og byttet ut navnet sitt med et indianernavn. Mandag da alle hadde fått sitt nye navn måtte vi ha en navneseremoni. Alle indianerbarna samlet seg i ring rundt Høvding Lene som ropte en og en opp for å få sitt nye indianernavn. Når de hadde fått tildelt sitt nye navn fikk de krigsmaling på nesen sin og da kom det et heidundrende indianer-rop fra publikum. Artig å høre på alle de fantasifulle navnene. Det var alt ifra tradisjonelle «Tigerlilje», «Månestråle», «Store bjørn» og «Krigende øks» til veldig kreative «Hubba Bubba», «Thor Hushovd» og «Ko-ko-dan-dan». Alle navnene var kjempeflott og blir brukt flittig i hele oktober.

På planen tirsdag og onsdag sto det at vi lager Pil og Bue. Vi tok med en gjeng og gikk for å hentet greiner som kunne egne seg til en bue. Vi fant mange flotte greiner og de de var rask tilbake for å spikke. Var ikke alle som hadde så lyst til å lage bue, men etterhvert som flere og flere heiv seg i spikkinga, ble det en ganske smittsom aktivitet. Det ble lagt mange flotte buer, både store og små.

Torsdag feiret vi Selina sin bursdag her oppe på Løvåsen. Hun hadde valgt pannekaker til lunsj. Annika tok med seg 1. klasse inn for å synge bursdagssang og kose seg med pannekakene. Så kom de springende ut etterpå for å fortsette på spikkeprosjektene sine.

Denne uken har vi vært så heldig å fått en ny ansatt. Tor-Erik Ernstsen heter han og er en flott kar som vi gleder oss til å bli bedre kjent med. Han skal bruke tiden fremover til å lære seg navn og bli kjent med barna.

Vi har vært så heldig å hatt skikkelig fint høstvær hele uken oppe på Løvåsen. Sola stråler og lufta er krystallklar. Forrige helg var det til og med varmerekord i Harstad. Temperaturen gikk litt ned litt uti uka og vi kjenner at det fryser på når sola går ned. Men hvis vi hyrer oss med ekstra klær og leker masse så er det helt nydelig ute.

Neste uke er det klart for flere indianeraktiviteter, vi lager tomahawks og danser indianerdans. Vi gleder oss:)

Ha ei fin helg!

- Bloggdronning Lene «Silkeflette» Høvding ugh ugh!Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)