Uke 40 - 2014
by lovaasen.no on October 3rd, 2014

Da har vi startet på oktober, veldig spennende måned da det er vår store indianermåned. Vi har vært å sett på indianerleiren vår oppe på Løvåsenhaugen og funnet ut at der mangler det en totempåle. Så Lene og Espen heiv seg rundt å hentet den gamle totempålen vår som tidligere stod der barnehagen nå har utested. Vi hadde satt den til sides etter forrige indianermåned for at vi skulle finne et nytt sted til den. Den var litt tung, men vi tok utfordringa og fikk den balansert opp på 2 gocarts for så å trille den mot indianerleiren. Nå gjenstår det bare å dekorere den.

Denne uken har vi hatt et spikkekurs for 1.klassingene, for å holde på med spikking på Løvåsen må man ta spikkesertifikatet. En ekte indianer lager jo pil og bue selv, og da er det fint å kunne spikke. Vi øver på hvordan man skal holder kniven, hvilken vei man skal spikke og at man kun skal sitte i ro når man har en kniv i hånden. For 2. og 3. klasse er det og fint med en liten oppfriskning i spikkereglene.

Onsdag på aktivitetskolen tok Karina med seg 4 klasse på tur til gangsåstoppen. De hadde pakket litt mat og kakao med seg i sekken for å kose seg med på toppen. De gikk som noen helter og brukte bare 20 min opp til toppen. De har jo gått på Løvåsen i snart 4 år så det er ikke rart de er så spreke:) Flott gjeng å ha med seg på tur.

På torsdagen åpnet himmelen seg og gav oss en utmerket mulighet til å hyre oss med regnklær. Ungene Det er lite som er så morsom og ta sats og hoppe i ei diger søle så vannet spruter. Vi må bare passe på å ha på oss riktig klær.

Vi har feiret Noa sin bursdag denne uken. Han hadde valgt pannekake til bursdagslunsj. Annika svingte seg på kjøkkenet for å lage nydelige pannekaker. Hurra Hurra for Noa:)

I skrivende stund er det 12 grader og strålende sol over kilbotnmarka. Perfekt høstvær! Vi skal kose oss masse ute idag:)

Neste uke blir det mer indianeraktiviteter. Vi gå på tur i skogen for å finne oss greiner som vi kan lage pil og bue av. Vi skal vri hjernen for å finne noen kreative indianernavn. Ugh ugh!!

Vær hilset! Og ha ei super helg:)

-Bloggdronning Lene  Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)