Uke 39 - 2014
by lovaasen.no on September 26th, 2014

Enda en uke går mot slutten! Mandag på gåbussen kunne vi se at det var kommen litt snø på fjelltoppene rundt oss. Vinteren nærmer seg. Vi på Løvåsen er jo glad i snø og håper på en vinter med masse godt skiføre.

Det var noen spente 2. klassinger som pakket tursekken og dro til politistasjonen på tirsdag. Vi var så heldig at vi ble vist rundt på huset av Gisle og en politistudent. De fikk se en glattcelle, møte politibamsen, prøve politijakke og handjern, kjike i en politibil og se når Gisle viste fram batongen. Skikkelig stilig, og det ble i snitt spurt ca 300 spørsmål.....per barn:) Etter politibesøket ble det til og med tid til å besøke generalhagen for å leke litt. Tusen takk til Gisle for at vi fikk lov til å komme på besøk!

Onsdag sto det stasjonslek på månedsplanen. Heldige oss som har 4.klasse som slutter tidlig den dagen og som har lyst til å organisere en aktivitet. De dro opp å lagde forskjellig leker som man kunne prøve ut. Det var skje og potet, sekkeløp, kaste ball i bøtte og gå med tau rundt fotene. Kjempeartig var det også når vi så at taubanen vår er satt opp igjen helt nederst med gammelbanen. Endelig fikk vi prøve den igjen. 1.klassingene syntes og den var skikkelig kul.

Høydepunktet denne uka var selvfølgelig turen til Fabeløya. Det hadde i forkant meldt regn og vind så ungene var godt forberedt på at de måtte ha gode klær på seg. På ferga over satt alle å så ut vinduet, vi kunne se øya nærme seg sakte men sikkert. En kjapp tur over til Ibestad før vi la på vei opp mot fabelparken. Når vi nærmet oss kunne vi se de parken med tårnene og grillhyttene, ungene sprang rett i lek.

Etter masse lek og herjing i parken måtte vi ha litt mat i kroppen. Stekte pølser fra grillen smakte utmerket, alle ungene spiste godt og de var straks klar for lek igjen. Heldigvis var barna godt kledd og var i aktivitet, så været brydde vi oss egentlig ikke om. Fint og se at barn og voksne kan ha humøret oppe selv om det er ruskevær ute. Vi lekte i ca 3 timer før vi måtte pakke sammen og rusle ned til fergeleie igjen. På fergen hjemover var det noen fornøyde barn som blundet litt med øyet. Takk til alle for en kjempefin tur:)

Etter en kanonbra tur på torsdag bestemte vi oss for å bruke fredagen på innekos Ungene hadde ikke så lyst å gå på den fjellturen som vi hadde planlagt. Annika lagde noen deilige vafler til lunsj og dekte på et langbord med lys og servietter. Vi spiste oss gode og mette mens vi hørte på ruskeværet utenfor. Takk for en fin høstferie:)

- Bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)