Uke 38 - 2014
by lovaasen.no on September 19th, 2014

Det har vært flott høstvær her oppe store deler av uken. Fine temperaturer og strålende sol.

Vi startet uken med å feire Tora og Odin på hver sine dager. Odin hadde valgt pannekaker og Tora hadde valgt kjøttboller og pasta, sistnevnte er blitt den nye store favoritten til bursdagsmat. Begge fikk bursdagssang og masse masse klemmer.

Onsdag sto det drageflygning på månedsplanen. Men så er det sånn at det ikke alltid lar seg gjennomføre pga forholdene. Denne gangen var det dessverre for lite vind. Isteden tok Annika med seg 1. klasse på geocaching i skogen siden vi plagdes med det i forrige uke. Endelig fant de den og de syntes det var en morsom aktivitet.

Karina har også vært på geocaching. Hun tok med seg 4.klassingene og fulgte samme ruta som 3.klassingene tok i forrige uke. Vi plagdes jo da med å finne ene geocachen langs skoleveien. Men et par oppmerksomme 4.klasseøyne fant den på onsdag. Skikkelig bra! Nå syntes jo 3.klasse at den er skikkelig lett å se fra veien når vi går forbi. De hadde en utrolig fin tur og fant alle geocachene:)

Oppe på Løvåsen denne uken har vi hatt en hel gjeng glade og spente 3. klassinger. Vi har nemlig gjennomført den første av 3 overnattinger. Det var oppmøte klokka 18 oppe på Løvåsen. 2 store lavvoer sto klar og ventet på de borte med akebakken, en til guttene og en til jentene. Aller først måtte de finne seg en soveplass, blåse opp underlaget og rigge seg litt til inne i lavvoen. Da det var klart, var det luftgeværskyting som sto for tur. Tone tok med seg ungene etter tur for å prøve å skyte på ballonger. Alle fikk prøvd og ballongene eksploderte unna for unna. Kjempeartig!

Så var det klart for ATV-kjøring. For mange var dette det store høydepunktet. Aller først fikk alle prøve seg på en «sikkerhetsrunde» Det var på med hjelm, brynje og nakkestøtte for så å øve seg på start, brems og sving. Når det var gjennomført gikk vi opp til bålet for og grille hamburger, pølse med brød og selvfølgelig en varm kopp kakao ved siden av. Vi kan det å kose oss rundt bålet.

Når alle var gode og mette, var det terrengkjøring med ATV som sto for tur. Det ble flere runder på hver og da vi måtte avslutte når det ble for mørkt, ville de egentlig kjøre masse mer. Tror jeg kan si med sikkerhet at det er flere som ønsker seg en sånn i julegave:)

Det var noen glade og fornøyde barn som krydde seg i posene etter tannpuss, tissing og kveldstell. Kl 2100 var alle kommet seg til ro. Da var det rom for litt eventyrfortelling (om ho rampepia) kortspill og skravling. Det var rolig og fint i begge lavvoene og innen kort tid var alle sovnet.

Vi voksne er strålende fornøyd med nok en vellykket overnatting og gleder oss til neste.

Masse spennende også neste uke. På planen står det bl.a politibesøk for 2.klassingene og stasjonslek. Torsdag og Fredag er det høstferie og da kommer en egen plan med aktiviteter!

Goooo helg til alle sammen!!

-Bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)