Uke 37 - 2014
by lovaasen.no on September 12th, 2014

Midt i september, tiden raser avgårde. I skrivende stund er det nydelig høstvær ute med sol og blå himmel.

Vi startet mandagen med litt oppfriskning på førstehjelp. Noen syntes med en gang at det hørtes fryktelig kjedelig ut. Men etter litt prating kom vi fram til at det er ikke kjedelig lenger når det gjelder noen man er glad i, da er det kjempeviktig å kunne hjelpe dem. Vi repeterte nødnummer, legge i stabilt sideleie, sjekke etter pust og rope etter hjelp, sistnevnte klarte de utrolig bra:) I lek etterpå var det en gutt som slo seg litt, der 2 jenter trøstet han og tok vare på han, de syntes trøst og omsorg også kan regnes som førstehjelp:)

Denne uken hadde vi satt hele 2 dager til geocahing. Geocaching er en stor internasjonal aktivitet som i de siste år har blitt mer og mer populært. Man skal lete etter poster ved hjelp av GPS og en app man laster ned på tlf. Når man finner posten får man instruksjoner på hva man skal gjøre og hvordan man skal gå frem.

Tirsdagen skulle Karina ta med 2.klassingene med på geocach, med sin nye flotte Samsung hadde hun lastet ned geocach-appen og var klar til å sette av gårde. De fikk opp på tlf at det var en i nærheten som de kunne gå mot. Men etterhvert som de gikk fulgte ikke markøren på tlf etter og det ble da vanskelig å se hvor de sto i forhold til cachen. Etterpå oppdaget hun da at hun ikke hadde skrudd på GPSen på tlf!!! Vi kan ikke gjøre annet en å flire litt av hun:)

Siden 3.klasse har funnet alle geocachene i området, bestemte jeg meg for å ta de med til Kila/Ruggevika området. Der er det masse geocacher å lete etter. Vi startet ved kila skole, skrudde på tlf og GPS og la avgårde mot cachen. Da vi kom ganske nært, spredde vi oss for leite. Vi leita under steiner og inni kratt men ingen cach og finne. Heldigvis hadde vi fått lånt grillbua til Christoffer så vi fikk gå ned dit å spise når vi ble lei av å lete. Supert, takk for lånet!!

Etter det fant vi 2 geocachen på rappen. Råartig! Etter vi fant den siste var ungene så ivrige etter å ta en til. Selv om klokka var blitt litt mye, la vi avgårde mot neste. Vi gikk bak plantasjen under hovedveien og fulgte stien bakover helt til vi måtte stoppe å spre oss for å lete. Den siste geocachen var den minste, på størrelse med en liten lommelykt. Den lå vanskelig til men vi fant den tilslutt. Vi gikk hjemover over det nye boligfeltet i Nonsåsen i Ruggevika og mot Jektholtet, akkurat tidsnok til henting. Anbefaler alle å teste ut geocaching.

Torsdag feiret vi Leah sin bursdag, hun hadde valgt ostesmørbrød til bursdagsmat. Hun fikk feire med lek og aktiviteter inne på Kilkamhuset.

Tidligere denne uken dukker Siri og lille Amalie plutselig opp. Siri er en gammel kollega av oss som jobbet her en stund og både voksne og barn ble glad for besøket. Hun hadde med seg Amalie som er blitt 7 måneder og veldig stor. Ser fram til flere besøk:)

Vi avslutter uken med bål og pølsegrilling i bålkroken vår på Løvåsen. Vi ser fram til ei ny uke med mange spennende aktiviteter:)

God helg fra BloggerLene og alle oss på Løvåsen:)Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)