Uke 36 - 2014
by lovaasen.no on September 5th, 2014

Da var enda en innholdsrik uke over, og for ei uke med masse aktiviteter, vi merker at tiden raser avgårde når vi har det artig. Høsten kommer sigende og vi har sett en del høsttegn her oppe. Noen blader på trærne er blitt gule og vi kjenner at vi må ta på oss en ekstra buff, spesielt om morgenen:)

Vi startet uken med å feire Emil Johannes, han hadde valgt kjøttboller og pasta. Kjempegodt! Så sang vi bursdagssangen og snudde han på hodet for å gi en Løvåsenklem.

Hver høst bruker vi å gå igjennom bålvettreglene. Vi har en del bål her oppe så litt kunnskap rundt det er kjempenyttig. Vi delte oss klassevis for å snakke litt om dette. Mange som husket at vi har snakket om det før, og det som mange husker best er den regelen om at man må gå rolig rundt bålet og ikke løpe. Viktig å kunne, nå skal vi lage masse bål for å øve oss på det vi har lært.

Forrige uke skrev jeg litt om at vi oppdaget en aktivitetsløype på baksiden av kilkamhuset. Vi bestemte oss for å gjennomføre den med heile gruppa. Så rett etter bommen samlet vi oss og delte oss i grupper. Hver gruppe fikk et svarark der svarene på hver post måtte noteres. De måtte også bli enig om et lagnavn. Her var det mye artige navn som «koseklomper», «kule gutta» og «jentegruppa». Så satte vi ut mot første post. 4.klasse skulle stå på stasjonene og hjelpe til etterhvert som gruppene kom. Rett før vi startet fikk vi et skikkelig regnvær, hele himmelen åpnet seg. men vi bestemte oss for å gjennomføre til tross for det. Etterhvert som de ble ferdig med siste post, spurtet vi inn for å spise betasuppe som varmet langt nedi magen.

Det ble en skikkelig fin tur i Ruggevikfjæra på torsdag. Værmeldingen hadde spådd regn, men vi greide å snike oss unna det og fikk flott oppholdsvær. I Ruggevikfjæra er det mye å gjøre. Vi kan spille fotball, klatre i busker, være i lekestativet, leite etter krabber, finne små skjell og steiner. Det går nesten ikke an å kjede seg! Etter en stund med lek i fjæra fikk vi besøk. Annika sin gutt Erlend kom gående med en kompis, de hadde med seg en diger potetkanon. Det var et langt rør som man stapper en potet oppi (trykker den ned med et kosteskaft) Så åpnes det en luke bakers som sprayes med hårspray (type L'oreal Elnett) Deretter er det bare å sikte mot havet og trykke på en knapp. BOOOOOM og der for poteten!! Vi måtte holde for ørene for smellet var så høyt! Ungene syntes det var kjempestilig!

Neste uke skal vi ha litt om førstehjelp, dra på geocaching og feire Leah sin bursdag:)

Gooooo helg til alle og vel møtt til ei ny uke på mandag!


- Bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)